28 Μαρτίου 2024 / 12:25 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:25 μμ

Αμόκ για την Πόλη – Παίρνει κι άλλα εισιτήρια για το final four ο Ολυμπιακός!

από fimotro

Αν και είναι αουτσάιντερ (για μία ακόμα φορά τα τελευταία χρόνια), το όραμα της κατάκτησης του τέταρτου τίτλου στην Ευρωλίγκα εμπνέει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και όλα δείχνουν πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι “στρατιώτες” του θα έχουν τη δυναμική συμπαράσταση των φίλων της ομάδας στο Final-4 της Κωσταντινούπολης.

Μετά την πρόκριση της ομάδας στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, χάρη στην επικράτησή της με 3-2 νίκες στα προημιτελικά επί της Αναντολού Εφές, η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας ανακοίνωσε ότι πήρε στα χέρια της 1.600 εισιτήρια όμως όλα δείχνουν πως το νούμερο αυτό θα αυξηθεί.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το απόγευμα της Κυριακής (14/5) η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας “εξασφαλίστηκαν μερικά νέα επιπλέον εισιτήρια τα οποία θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του κόσμου. Συμπέρασμα; Όσοι πιστοί προσέλθετε!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
“ΕΚΤΑΚΤΟ!
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι μετά από συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης να ικανοποίησει την μεγάλη ζήτηση εισιτηρίων για το Euroleague Final Four της Κωνσταντινούπολης, εξασφαλίστηκαν μερικά νέα επιπλέον εισιτήρια!. Τα εισιτήρια αυτά τα οποία είναι διαφόρων κατηγορίων (από PL1 μέχρι PL6) και στην πλευρά των φιλάθλων του Ολυμπιακού, θα είναι διαθέσιμα από αύριο Δευτέρα 15.5 προς κάθε ενδιαφερόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ή όχι, με τους παρακάτω 2 μόνο τρόπους:

– Από τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 αλλά και εξαντλήσεως τους. Δεν θα γίνονται τηλεφωνικές κρατήσεις, τα εισιτήρια θα διατίθονται σε όσους ενδιαφερόμενους επισκέπτονται τα γραφεία της ΚΑΕ. Για την αγορά των εισιτηρίων είναι απαραίτητα: η επι τόπου πληρωμή των εισιτηρίων, ονοματεπώνυμο, αριθμός διαβατηρίου ή ταυτότητας και πληροφορίες ταξιδιού και διαμονής στην Κων/πολη. Για το ταξίδι στην Κων/πολη απαιτείται επίσης ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο με ημερομηνία λήξης μεγαλύτερης των 6 μηνών από την ημέρα άφιξης στην Κων/πολη.

– Από τον Επίσημο Ταξιδιωτικό Οργανισμό της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, MARINE TOURS, ο οποίος προσφέρει και ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα σε μοναδικές τιμές, πτήσεις με αναχώρησεις για Πέμπτη 18.5 και Παρασκευή 19.5, μεταφορές προς το ξενοδοχείο και το γήπεδο και άλλα προνόμια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ. 210 3712200, www.marinetours.gr

Ο αριθμός αυτών των εισιτηρίων δεν ειναι αρκετός για να καλύψει την ζήτηση που υπάρχει, οπότε όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται να ακολουθήσουν όσο πιο σύντομα γίνεται έναν απο τους παραπάνω 2 τρόπους διάθεσης τους.

Αναφορικά με όσους έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, επειδή υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για όλους σχετικά με τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο, την συμπεριφορά τους, τα πράγματα που επιτρέπεται να έχουν μαζί τους, θα βγει απο την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ νέα αναλυτική ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

Τέλος θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή για άλλη μια φορά σε όσους έχουν προμηθευτεί ή συνεχίζουν να προμηθεύονται εισιτήρια απο άλλες πηγές εκτός της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, του MARINE TOURS και της EUROLEAGUE, να ειναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς οι μοναδικοί επίσημοι προμηθευτές εισιτηρίων των φιλάθλων του Ολυμπιακού και κατ’ επέκταση παρακολούθησης των αγώνων, απο την πλευρά των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι μόνο οι παραπάνω 3 οργανισμοί. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την διάθεση εισιτηρίων αγώνων εκτός των ανωτέρω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα