16 Απριλίου 2024 / 7:05 πμ
16 Απριλίου 2024 / 7:05 πμ

Μακρόν: Θα αγωνιστώ για την ελπίδα σε Γαλλία και Ευρώπη

από fimotro

Ενωτικός και αποφασιστικός εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας στην πρώτη τηλεοπτική του δήλωση μετά τη θριαμβευτική εκλογή του.macron

Ο Μακρόν έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ότι η Γαλλία θα στηρίξει την «ισορροπία των ανισοτήτων».

Απευθυνόμενος στους Γάλλους, αναφέρθηκε στη διαίρεση της προεκλογικής περιόδου, τονίζοντας: «Θα αγωνιστώ κατά της διαίρεσης».

«Ανοίγει μια νέα σελίδα στην πολιτική ιστορία», τόνισε, ενώ κάλεσε τους Γάλλους «να ξαναβρούμε την αισιοδοξία και την ελπίδα».

«Ας αγαπάμε τη Γαλλία», «Θέλω να χαιρετήσω τον Φρανσουά Ολάντ ο οποίος εργάστηκε προς όφελος της πατρίδας μας τα πέντε προηγούμενα χρόνια» συνέχισε ο Εμανουέλ Μακρόν και διαβεβαίωσε: «Για τα επόμενα πέντε χρόνια, η ευθύνη μου θα είναι να καταλαγιάσω τους φόβους των Γάλλων. Θα αγωνιστών με όλες μου τις δυνάμεις». «Για τα επόμενα πέντε χρόνια, θα αγωνιστώ με ταπεινοφροσύνη, με αφοσίωση, με αποφασιστικότητα. Ζήτω η δημοκρατία» τόνισε ο κ. Μακρόν.  «Eπιλέξατε να με εμπιστευτείτε και σας ευχαριστώ θερμά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» έκλεισε την ομιλία του ο νεότερος σε ηλικία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα