24 Απριλίου 2024 / 4:08 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:08 πμ

Η Realnews αυτής της Κυριακής

από fimotro

Με τίτλο: “Χωρίς χρέος δεν υπάρχει συμφωνία” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αποκαλύπτει «το μήνυμα της Κριστίν Λαγκάρντ προς τους Ευρωπαίους».

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα επισημαίνει: «Κρίσιμη συνάντηση θα έχουν τη Δευτέρα στο Βερολίνο η διευθύντρια του ΔΝΤ και η καγκελάριος της Γερμανίας».

Η Realnews σημειώνει επίσης: «τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους θα συζητηθούν στο περιθώριο της εαρινής Συνόδου του Ταμείου στο τέλος Απριλίου και θα ανακοινωθούν στο Eurogroup στο οποίο θα «κλειδώσει» η ελληνική αξιολόγηση».

Επίσης η εφημερίδα αποκαλύπτει το τηλεφώνημα του Αλέξη Τσίπρα στην Αγκελα Μέρκελ, στο οποίο ο πρωθυπουργός είπε στην καγκελάριο: «Κάποτε με πήρες για τον Βαρουφάκη, τώρα σε παίρνω εγώ για τον δικό σου υπουργό».

Το άρθρο του Χρήστου Πασαλάρη έχει τίτλο: «Εβδομάδα των παθών, αλλά και των ηρωισμών». Ο Χρ.Πασαλάρης σημειώνει ότι «η Μεγάλη Εβδομάδα που ξεκινάει αύριο σφραγίζεται όχι μόνο με τα πάθη του κοινωνικού επαναστάτη και αντιστασιακού αγωνιστή Ιησού Χριστού, αλλά και με θυσίες όπως αυτή του εθνομάρτυρα Πατριάρχη Γρηγορίου Ε΄ που απαγχονίστηκε από τους Τούρκους στις 10 Απριλίου του 1821 γιατί ευλόγησε την ελληνική επανάσταση, του επίσης εθνομάρτυρα Χρυσοστόμου Σμύρνης και εκατοντάδων ιερέων που πολέμησαν στην αντίσταση».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι εντολές έδωσε ο Ερντογάν στους πράκτορες της ΜΙΤ για την Ελλάδα. Αποκαλύψεις-φωτιά του επικεφαλής του Γερμανικού Ινστιτούτου Ερευνών Εριχ Σμιτ-Εενμπομ στην «R».

– Στέργιος Πιτσιόρλας: «Το 2017 θα είναι η χρονιά επιστροφής της ελληνικής οικονομίας στην ανάπτυξη. Ακριβώς αυτό είναι που φοβάται η αντιπολίτευση».

– Γιάννης Πλακιωτάκης: «Το πρόβλημα της χώρας δεν θα λυθεί μόνο με την ολοκλήρωση της αξιολόγησης. Απαιτούνται άμεσα εκλογές».

– Τρομοκρατικό χτύπημα. Αίμα και τρόμος στο κέντρο της Στοκχόλμης.

– Αναμέτρηση Τράμπ-Πούτιν στη Συρία.

– 6 ακίνητα του Γιάννου στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα. Νέα δίωξη για τις φρεγάτες την περίοδο που ο Γ.Παπαντωνίου ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

– Ο Άκης κάνει…έρανο για να αποφυλακιστεί.

Και στην «Πράβδα» του Στάθη:

«Η τρόικα ξανάρχεται. Κι εμείς δεν έχουμε από πού να φύγουμε…»

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Πρόταση γάμου στη Δήμητρα. Η κίνηση του Π.Κόκκαλη που αιφνιδίασε τη Ματσούκα. Ενθουσιασμένη είναι, σύμφωνα με πληροφορίες της «R», η όμορφη ηθοποιός από την απρόβλεπτη εξέλιξη της μόλις τριών μηνών σχέσης της με τον γνωστό επιχειρηματία.

– «Η αγάπη δεν σε εξαπατά όπως ο έρωτας». Η Ζέτα Μακρυπούλια, πιο εξομολογητική από ποτέ, μιλά στον Γιώργο Λιάνη για τον έρωτα-σίφουνα , τα είδωλά της, αλλά και τη σημερινή τηλεόραση που θέλει…σκλάβους!

– Τέρμα το κρυφτό για Ασλανίδου και Μουντάκη.

– Παντρεύονται τον Μάιο. Η Ισμήνη Νταφοπούλου ετοιμάζεται τον άλλο μήνα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της Διαμαντή Αγγελάκη υπό άκρα μυστικότητα.

– Πρόβα νυφικού για τη Δούκισσα. Δύο μήνες πριν από τον γάμο της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη στη Μύκονο, η λαμπερή Δ.Νομικού κάνει πρόβες για το γαμήλιο φόρεμά της με τη Σηλια Κριθαριώτη
Realnewsreallife realmoney realsports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα