20 Απριλίου 2024 / 2:06 πμ
20 Απριλίου 2024 / 2:06 πμ

Νέο σενάριο για την Μαντλίν: Είναι ζωντανή, σεξουαλικά τα κίνητρα της απαγωγής!

από fimotro

pay-prod-45505830Για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακκάν μίλησε για πρώτη φορά ο Ντέιβ Έντγκαρ, έχοντας πλέον αποσυρθεί από την αστυνομία. Ο Έντγκαρ, ο οποίος συμμετείχε για τρία χρόνια στις έρευνες, υποστηρίζει πως η Μαντλίν είναι ζωντανή και κάποιος προστατεύει τους απαγωγείς της. Επιπλέον, τόνισε πως οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με την εξαφάνιση του παιδιού τους και πως δεν πρόκειται να σταματήσουν να αναζητούν την κόρη τους. «Πιστεύω ότι είναι ζωντανή και η υπόθεση θα λυθεί. Θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψω στις έρευνες ως ιδιωτικός ερευνητής.

Από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί το πτώμα της οι έρευνες συνεχίζονται και πάντα υπάρχει ελπίδα», δηλώνει ο αστυνομικός. Όσον αφορά στα ευρήματα και τα στοιχεία που «δείχνουν» τα κίνητρα των απαγωγέων της Μαντλίν ήταν σεξουαλικά, ο Έντγκαρ αναφέρει: «Κάποιος ξέρει τι συνέβη και ήρθε η ώρα να μιλήσει». «Αν κάποιος σας το εμπιστεύθηκε, έφτασε η στιγμή να μιλήσετε», καταλήγει.

Σενάρια όλα αυτά, αλλά θέλουν διερεύνηση. Και πολύ μεγάλη μάλιστα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα