20 Απριλίου 2024 / 5:05 πμ
20 Απριλίου 2024 / 5:05 πμ

Το “δρ’αμα” στο “Survivor” και το… κλάμα των παικτών που θύμιζαν Μάρθα Βούρτση!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αποποίηση Ευθυνών Και Περιορισμοί

«Σε κάθε περίπτωση η Παραγωγός και / ή ο Τηλεοπτικός Σταθμός δεν είναι υπεύθυνοι για  οποιαδήποτε απώλεια ή οποιαδήποτε είδους ζημιά, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής βλάβης η θανάτου η για οποιαδήποτε άμεση η έμμεση οικονομική, αποθεματική η άλλη ζημία οποιουδήποτε είδους άμεση η έμμεση σχέση με το διαγωνισμό…».

Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στο συμβόλαιο που καλούνται να υπογράφουν οι παίκτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο τηλεπαιχνίδι για να διεκδικήσουν τα 100.000 ευρώ. Άρα καμιά ευθύνη για το ατύχημα. Υπεύθυνοι οι…παίκτες! Πίσω όμως από όλα αυτά που παρακολουθεί «όλη» η Ελλάδα υπάρχει παρασκήνιο, δάκρυ κλάμα, ίντριγκες, πάθη, εξόντωση και κανιβαλισμός για να κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών-ανθρωποφάγων!

Χθες, όσοι είχαν το κουράγιο να παρακολουθήσουν σκηνές από τον Άγιο Δομίνικο, θα έφεραν στο μυαλό τους τις παλιές δακρύβρεκτες ταινίες της Μάρθας Βούρτση και του Νίκου Ξανθόπουλου που άφησαν εποχή.

Ανεξάρτητα από το ατύχημα «σκηνοθετημένο» η όχι, έφερε αποτέλεσμα υψηλής τηλεθέασης, μέσα από κραυγές κλάμα και δάκρυ της οικογένειας των «διασωθέντων» παικτών, και ο ΣΚΑΙ  να πανηγυρίζει, για ακόμη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Μετά μάλιστα τη διαβεβαίωση του παρουσιαστή από τον Άγιο Δομίνικο, ότι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους, ανακουφίστηκε ο ελληνικός λαός που παρακολουθούσε με κομμένη… την ανάσα τις εξελίξεις! Πάντως όσο το διαδίκτυο και διάφορες εκπομπές αναπαράγουν καθημερινά σκηνές από το survivor και ο τηλεθεατής καρφωμένος στην μικρή οθόνη, παρακολουθεί το «κλάμα», το στήθος και τα πισινά παικτριών, ο Έλληνας δεν έχει καμιά ελπίδα για το μέλλον!

Σε όλες τις χώρες που προβάλλεται το «survivor», η διάρκεια του παιχνιδιού διαρκεί από 45 έως 60 μέρες, δηλαδή δυο μήνες, με διαφορετική σύνθεση παικτών φυλών και celebrity΄s-που καθιέρωσαν οι Δανοί-με αυστηρούς κανόνες λειτουργίας και ασφάλειας. Ο ΣΚΑΙ, για οικονομικούς και άλλους λόγους το τραβάει χωρίς λόγο στους 4 μήνες (120 μέρες) και δεν καταλαβαίνει ότι όσο η «φούσκα» μεγαλώνει κάποια στιγμή θα σπάσει, εκτός αν έχουμε και άλλα… ατυχήματα και δάκρυα.

Θα επανέλθουμε όμως, γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον το φαινόμενο Έλληνα, με τηλεθεάσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όπως θα δούμε σε επόμενες αναρτήσεις σύμφωνα με τα ισχύοντα σε άλλες χώρες.

Περαστικά σε όλους τους παίκτες, σωματικά και ψυχολογικά, αν και εγώ, και όσοι γνωρίζουν από τηλεοπτικές παραγωγές, δεν είναι λίγες οι φορές που οι συμμετέχοντες σε μια παραγωγή αυτού του είδους, πιέζονται από τους υπευθύνους για να προκαλέσουν με θεμιτές και αθέμιτες ενέργειες τηλεοπτικό ενδιαφέρον και τηλεθέαση!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα