29 Μαρτίου 2024 / 11:01 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:01 πμ

Μητέρα βρήκε την 16χρονη κόρη της κρεμασμένη στην ντουλάπα!

από fimotro

Μια 16χρονη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη, προχθές (Δευτέρα), στο δωμάτιο του σπιτιού της, στη Γλυφάδα, από τη μητέρα της, η οποία έπαθε σοκ μόλις την είδε.
Η μητέρα της μαθήτριας μόλις πήγε το μεσημέρι στο σπίτι της, είδε την κόρη της να έχει κρεμαστεί με ένα μαντήλι το οποίο είχε δέσει σε χερούλι της ντουλάπας. Σημειώνεται ότι η 16χρονη δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για καθαρή αυτοκτονία.
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας, ενώ εξετάζεται και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής της κοπέλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια της τραγωδίας, καθώς η νεαρή φέρεται να ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι. Το ζητούμενο είναι να διαπιστωθεί αν η τραγωδία έχει κάποια σχέση το «choking game», ή «παιχνίδι της ασφυξίας» στα Ελληνικά, το οποίο έχει προκαλέσει πολλούς θανάτους παιδιών και εφήβων σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα