28 Μαρτίου 2024 / 7:06 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:06 μμ

Προκριματικά και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

από fimotro

Συνεχίζεται σήμερα η πέμπτη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 για την Ζώνη της Ευρώπης με άλλους τρεις ομίλους. Παραδόξως δεν υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι βάσει ονομάτων, όμως κάποια παιχνίδια μπορεί να κρίνουν την πορεία των ομάδων. Χαρακτηριστικά, ξεχωρίζει το Μαυροβούνιο – Πολωνία, το οποίο στην ουσία είναι το ντέρμπι κορυφής του πέμπτου ομίλου. Στο μπάσκετ, δεσπόζει το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 23η αγωνιστική της Basket League.

Πρέπει πάντα να είσαι ενήμερος για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας από τον τρίτο όμιλο, η πρωτοπόρος Γερμανία φιλοξενείται από το αξιόμαχο Αζερμπαϊτζάν και σε περίπτωση που φύγει με το διπλό θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την απευθείας πρόκρισή της στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Από εκεί και πέρα, η δεύτερη Β. Ιρλανδία υποδέχεται τη Νορβηγία, η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί στον όμιλο και χρειάζεται μόνο νίκη για να ελπίζει για τη δυάδα, ενώ η Τσεχία δεν αναμένεται να συναντήσει προβλήματα στην έδρα του Σαν Μαρίνο.

Στον πέμπτο όμιλο, όπως προείπαμε ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής Μαυροβούνιο – Πολωνία, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνουν για δύο αποτελέσματα, καθώς βρίσκονται στην κορυφή με τρεις βαθμούς διαφορά από τους αντιπάλους τους. Στα άλλα δύο ματς, μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση θα δώσουν Ρουμανία και Δανία με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο, ενώ μεταξύ τους παίζουν και οι δύο… φτωχοί συγγενείς του ομίλου, Αρμενία και Καζακστάν.

Στον έκτο όμιλο, η πρωτοπόρος Αγγλία υποδέχεται τη Λιθουανία και δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ η Σκωτία θα τα παίξει όλα για όλα υποδεχόμενη τη δεύτερη της βαθμολογίας Σλοβενία. Το πρόγραμμα του ομίλου συμπληρώνει το ματς Μάλτα – Σλοβακία.

Τελειώνοντας με το ποδόσφαιρο, πλήρης αγωνιστική έχουμε στη Football League με επτά αναμετρήσεις, ενώ επίσης αγώνες υπάρχουν για τις δεύτερες κατηγορίες της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Στο μπάσκετ, δεσπόζει το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού, το οποίο αν και δεν κρίνει κάτι ως προς τη βαθμολογία της Basket League, το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα