25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το αιματηρό χτύπημα

από fimotro

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων AMAQ που πρόσκειται στην τζιχαντιστική οργάνωση.
Η βρετανική αστυνομία έχει συλλάβει επτά πρόσωπα στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει για τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος σκότωσε τρεις ανθρώπους και τραυμάτισε περίπου 40 πριν πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας, ανακοίνωσε σήμερα ο πιο υψηλόβαθμος βρετανός αξιωματούχος αρμόδιος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Ο Μαρκ Ρόουλι δήλωσε πως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, υπάρχουν τέσσερις νεκροί, περιλαμβανομένου του δράστη, ενώ 29 άνθρωποι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο, επτά από τους οποίους σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία είχε ανακοινώσει αργά χθες το βράδυ πως ο απολογισμός των νεκρών ανέρχεται σε πέντε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα