29 Μαρτίου 2024 / 12:19 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:19 πμ

ΑΓΡΙΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

από fimotro

Νέα άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του υπουργού υποδομών Χρήστου Σπίρτζη, με αφορμή την υπόθεση του κ. Καλογρίτσα αλλά και τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκαν με τον Καλογρίτσα προκειμένου να δημιουργηθεί φιλικό προς το κόμμα κανάλι.
«Δικός σας ευρωβουλευτής είναι ο κύριος Κούλογλου και δικό σας κουμπάρος είναι ο κ. Καλογρίτσας και εσείς του δώσατε τα έργα.
Κύριε Σπίρτζη μην σας ακούσω ξανά να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ.
Εσείς είστε το πιο παλιό και πιο βαθύ ΠΑΣΟΚ.
Να κατηγορείτε εσείς το ΠΑΣΟΚ γελάνε και τα μανταλάκια» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.
Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών πέρασε στην αντεπίθεση στρέφοντάς τα βέλη του κατά της ΝΔ.
«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με συγκεκριμένα κανάλια και συγκεκριμένους επιχειρηματίες ρίχνουν συνεχώς λάσπη και στο πρόσωπό μου και στην κυβέρνηση.
Αυτή είναι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Το ΠΑΣΟΚ του σήμερα με το ΠΑΣΟΚ του χθες, το ΠΑΣΟΚ της σοσιαλιστικής κατεύθυνσης με το ΠΑΣΟΚ της δεξιάς και το νεοφιλευθερισμού δεν έχει καμία σχέση.
Από το υπουργείο Υποδομών η εταιρεία του κ. Καλογρίτσα δεν έχει πάρει ούτε ένα έργο όσο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση.
Ο κ. Καλογρίτσας έχει και σε σας επαφές, ο συνέταιρος του είναι το δεξί χέρι του προέδρου σας και κουμπάρος του είναι ο κύριος Θεοδωρικάκος της GPO.
Και επιτέλους αποφασίστε ή ο κ. Καλογρίτσας έχει πάρει όλα αυτά τα έργα τα δάνεια τα λεφτά και έχει λεφτά και θα έπαιρνα κανάλι, ή έρχεται και συμμετέχει ισότιμα στο διαγωνισμό γιατί αυτό γίνεται και βγαίνει εκτός αν δεν πληροί τους όρους και τις συνθήκες του διαγωνισμού.
Τις φρασεολογίες του κ. Γεωργιάδη περί λαμόγιου και αρχιλαμόγιο δεν τις επιστρέφουμε γιατί δεν έχουμε αυτό το πολιτικό επίπεδο μέσα στην αίθουσα του Κοινοβουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα