16 Απριλίου 2024 / 11:32 πμ
16 Απριλίου 2024 / 11:32 πμ

ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΜΑΔΡΙΤΗ

από fimotro

Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μπάγερν στη Μαδρίτη, σ’ ένα ματς βγαλμένο από τις τελικές φάσεις των νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ. Την τελευταία πενταετία, οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι φτάνουν πολύ ψηλά στη διοργάνωση, με τους γηπεδούχους του Σιμεόνε μάλιστα, να έχουν πάει στον τελικό, δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια. Σύμφωνα με τις νομιμες εταιριες στοιχηματος, φαβορί είναι η Μπάγερν που προσφέρεται με απόδοση γύρω στο 2,50, ενώ ο άσος ξεπερνάει οριακά το 3,00. Χαμηλά και η ισοπαλία που δεν ξεπερνάει το 3,25.

Η Ατλέτικο εμφανίζει και φέτος το εξαιρετικό πρόσωπο που δείχνει τα τελευταία χρόνια. Εγγύηση για το γεγονός αυτό είναι η παρουσία του Σιμεόνε, ο οποίος έχει καταφέρει να εντάξει στην ομάδα όλους τους νεοφερμένους, από πάρα πολύ νωρίς στη σεζόν. H άμυνα της είναι σταθερότατη, με τους Γοδίν και Σάβιτς να δεσπόζουν, ενώ τα μπακ της είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη. Οι Φελίπε Λουίς και Χουανφράν είναι πάντα εκεί που πρέπει. Ο Γκριεζμάν με τον Καράσκο προσδίδουν κύρος και ταχύτητα στην επίθεση, ενώ ο Γκαμεϊρό είναι άπιαστος στην καλή του μέρα. Πάντως, ομάδα που έχει το πλεονέκτημα να έχει παίκτες σαν τον Τιάγκο Μότα, τον Γκαϊτάν και τον Τόρες στον πάγκο, δείχνει πόσο βαθύ ρόστερ έχει. Πρόσφατα, η ομάδα της Μαδρίτης πήρε ισοπαλία εκτός έδρας από τη Μπαρτσελόνα, χωρίς μάλιστα να προβληματιστεί και πολύ. Το μοναδικό πρόβλημα που εντοπίζω στον συγκεκριμένο σύλλογο, είναι ίσως οτι οι παίκτες έχουν κουραστεί να παλεύουν και να φτάνουν ως την πηγή και τελικά να μην πίνουν νερό.

Η Μπάγερν έχει γυρίσει σελίδα από την εποχή του Γκουαρντιόλα και νομίζω πως δεν υπήρχε ιδανικότερος αντικαταστάτης από τον Αντσελότι. Το γεγονός πως η Μπάγερν κερδίζει όλα τα παιχνίδια της φέτος, δείχνει πως δεν έχασε τίποτα από τη δυναμική της. Πάντως, ο λόγος που έφυγε ο Πεπ και ήρθε ο Καρλίτο, είναι το Champions League. Ο Καταλανός δεν κατάφερε να πάρει ευρωπαϊκό τρόπαιο με τη γερμανική ομάδα, ενώ ο Ιταλός είναι μετρ στα νοκ άουτ ματς. Γκρίνια υπήρξε στην εξέδρα της Μπάγερν, επειδή η ομάδα κέρδισε μόνο 1-0 το Αμβούργο. Είναι αυτό που λέμε, “δουλειά δεν έχουν να κάνουν…” και γκρινιάζουν. Ο Χούμελς είναι η βασική αλλαγή στο ρόστερ της Μπάγερν, αφού πλέον έχει “δέσει” η άμυνα. Μπροστά, οι γνωστοί Λεβαντόφσκι, Μίλερ κάνουν τη δουλειά, ενώ ο Ριμπερί έχει περισσότερα λεπτά συμμετοχής φέτος, σε σχέση με τον Ντούγκλας Κόστα. Πλειάδα αστεριών για τη Μπάγερν που πάντως είναι πολύ πιο συντηρητική φέτος.

Στα υπόλοιπα σημερινά ματς για το Champions League έχουμε:

Άρσεναλ – Βασιλεία, Μπεσίκτας – Ντιναμό Κιέβου, Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα, Σέλτικ – Σίτι, Ροστόφ – PSV, Λουντογκόρετς – Παρί, Νάπολι – Μπενφίκα.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα