28 Μαρτίου 2024 / 1:36 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 1:36 μμ

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 52χρονος Γάλλος ασελγούσε σε ανήλικα προσφυγόπουλα!

από fimotro

Την εξιχνίαση υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος τεσσάρων ανήλικων προσφυγόπουλων από το Πακιστάν, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ως δράστης κατηγορείται 52χρονος Γάλλος υπήκοος, ο οποίος φέρεται να φιλοξενούσε τα ανήλικα αγόρια στο σπίτι του, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης του αδικήματος από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια.
Η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από το τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία που έκαναν τα ανήλικα αγόρια, ηλικίας 14 έως 17 ετών. Σύμφωνα με την καταγγελία τους, στις αρχές του προηγούμενου μήνα και εξαιτίας της ευάλωτης κοινωνικής τους κατάστασης, δέχθηκαν να φιλοξενηθούν από τον 52χρονο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι θα τους παρείχε στέγη και τροφή.
Όπως κατήγγειλαν τα ίδια ανήλικα, κατά την παραμονή τους στο σπίτι του, ο 52χρονος προέβη κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Τα θύματα φαίνεται ότι διαμένουν σε δομές φιλοξενίας, περιφερειακά της Θεσσαλονίκης.
Υπό τις συνθήκες αυτές, αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του καταγγελλόμενου, όπου εντόπισαν ναρκωτικά χάπια, εξαιτίας των οποίων και συνελήφθη, όπως επίσης έξι σκληρούς δίσκους και μία κάρτα αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων που εστάλησαν για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
Κατά πληροφορίες, ο συλληφθείς βρισκόταν στην Ελλάδα στο πλαίσιο προγράμματος παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα