19 Απριλίου 2024 / 3:32 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:32 μμ

Ο Τομέας Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ συμμετέχει αποκλειστικά στην Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα στις Βρυξέλλες

από fimotro

Το μοναδικό προνόμιο να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, προκειμένου να παρακολουθήσουν διά ζώσης τις διεργασίες της Ευρωπαϊκής Ναυτιλιακής Εβδομάδας*, θα έχουν αποκλειστικά οι σπουδαστές Ναυτιλιακώντου ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Για πρώτη φορά, ένα τμήμα Ναυτιλιακών ιδιωτικού ΙΕΚ της χώρας μας έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος -μετά από πρωτοβουλία της διεύθυνσης του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας- στο μεγαλύτερο διεθνές ναυτιλιακό forum,που θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου.

Με άξονα τηφιλοσοφία για ποιοτική και ουσιαστική, πολύ-επίπεδη εκπαίδευση που ξεπερνά τα όρια της τάξης, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ στηρίζει έμπρακτα την εξωστρέφεια της ελληνικής εκπαίδευσης, με τη συνεπή συμμετοχή των σπουδαστών του σε μεγάλες εκθέσεις, διοργανώσεις και συνέδρια στο εξωτερικό.

Οι σπουδαστές Ναυτιλιακών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ ετοιμάζουν λοιπόν τις βαλίτσες τους για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι-εμπειρία ζωής, όπου θα έχουν τη δυνατότητα -εκτός από το να παρακολουθήσουν δωρεάν σημαντικά σεμινάρια και workshops στο πλαίσιο του forum- να επισκεφθούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, τα λιμάνια της Αμβέρσας και του Ρότερνταμ, καθώς και τα περίφημα μουσεία του Βελγίου.

Επίλεξε ΣΗΜΕΡΑ το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για Σπουδές Ναυτιλιακών, και κέρδισε επιδότηση διδάκτρων έως 45%!

 

*Η Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αλλά αναμένεται να έχει βαρύνουσα σημασία φέτος, καθότι το έτος 2017 έχει χαρακτηριστεί «έτος Ναυτιλίας» από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117

ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης:Βαλαωρίτου 9, 2310 552406

http://www.iekalfa.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα