29 Μαρτίου 2024 / 4:20 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:20 μμ

Ομολογία Κούλογλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε πολιτικές εξελίξεις για να πάρει την εξουσία

από fimotro

Την πιθανότητα το αίτημα για εκλογές να γυρίσει… μπούμερανγκ στη ΝΔ διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κουλογλου σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας, όμως, ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση έχει κάνει λάθη, στη βιασύνη του να πάρει την εξουσία.

Μιλώντας για το αίτημα της ΝΔ για εκλογές και το ότι «αν συμβεί αυτό και βρεθεί στην κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με χειρότερα προβλήματα» ο κ. Κούλογλου είπε ότι «έχουν γίνει στο παρελθόν λάθη από αξιωματικές αντιπολιτεύσεις, συμπεριλαμβανομένου και του ΣΥΡΙΖΑ να προκαλούν πολιτικές εξελίξεις για να γίνουν κυβέρνηση και τους γυρνάει μπούμερανγκ».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά:«Ο κάθε καινούργιος έρχεται μετά και σπάει τα μούτρα του».

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στα μέτρα τα οποία συζητώνται ο κ. Κούλογλου έκανε λόγο για «υποχρεωτικές κινήσεις σε συνθήκες ασφυξίας» διατηρώντας τις επιφυλάξεις του για το αν με αυτά τα μέτρα διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της Ελλάδας.

«Και αυτό αφορά και την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση που ζητά εκλογές» συμπλήρωσε ο ευρωβουλευτής, προσθέτοντας ότι η ΝΔ δεν θέλει να γίνει η αξιολόγηση, για να πέσει η κυβέρνηση και να διεκδικήσει την εξουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα