16 Απριλίου 2024 / 8:46 πμ
16 Απριλίου 2024 / 8:46 πμ

«Φωτιά» στα κόκκινα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ (φωτό)

από fimotro

Εντυπωσιακή με ένα κατακόκκινο φόρεμα Alexander McQueen εμφανίστηκε χθες το βράδυ η Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, στο Διεθνές αεροδρόμιο της Μελβούρνης στη Φλόριντα.
Μέσα από τις έντονες επευφημίες του πλήθους, η Σλοβένα Πρώτη Κυρία χαμογέλασε και είπε: «Σας ευχαριστώ, ας προσευχηθούμε» την ώρα που ο μεγιστάνας ακινήτων σύζυγός της την χειροκροτούσε και κρατούσε το δεξί της χέρι για συμπαράσταση.

Αφού οδήγησε το πλήθος στη χριστιανική προσευχή, η Μελάνια, ντυμένη με ένα κατακόκκινο φόρεμα και αισθητά πιο ξανθά μαλλιά, απευθύνθηκε στους υποστηρικτές του συζύγου της και επανέλαβε τον προηγούμενο όρκο της πως θα υποστηρίξει τις γυναίκες και τα ζητήματα των παιδιών σε όλο τον κόσμο. «Είναι τιμή μου και μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας ως η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών» είπε.

«Η Αμερική που οραματιζόμαστε είναι αυτή που λειτουργεί για όλους τους Αμερικανούς και όπου όλοι οι Αμερικανού μπορούν να εργαστούν και να πετύχουν» συνέχισε τον πρώην μοντέλο. «Ένα έθνος δεσμευμένο για μεγαλύτερη ευγένεια και ενότητα μεταξύ των ανθρώπων όλου του πολιτικού φάσματος. Θα είμαι πάντα ο εαυτός μου και θα είμαι ειλικρινής απέναντί σας, παρά το όσα λέει η αντιπολίτευση για μένα. Θα ενεργώ για το καλύτερο συμφέρον όλων σας. Έχω δεσμευτεί για τη δημιουργία και την υποστήριξη πρωτοβουλιών, που θα έχουν αντίκτυπο στις γυναίκες και τα παιδιά όλου του κόσμου. Ο σύζυγός μου δημιουργεί μία χώρα μεγάλης ασφάλειας και ευημερίας». newego_LARGE_t_1101_55276871_type13172 newego_LARGE_t_1101_55276870_type13172

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα