19 Απριλίου 2024 / 8:57 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:57 πμ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ – ΠΕΤΑΞΑΝ ΕΞΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ!

από fimotro

Ανατροπές στη διαδικασία αδειοδότησης έφερε πριν από λίγο η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης καθώς δεν έκανε δεκτό το αίτημά του για 48ωρη παράταση προκειμένου να πληρώσει την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια. Παράλληλα πλήρωσε την πρώτη δόση του ποσού που είχε προτείνει ο Θ. Κυριακού και πλέον δεν έχει κανένα πρόβλημα. Με τον αποκλεισμό του Καλογρίτσα όμως δημιουργούνται νέα προβλήματα γιατί κανένας δεν ξέρει εάν οι επιλαχόντες που είναι ο Ι. Σαββίδης και ο Δ. Κοντομηνάς έχουν αποφασίσει να πληρώσουν τα χρήματα για να πάρουν την άδεια. Όλα πάντως θα κριθούν στη Δικαιοσύνη καθώς εκκρεμούν δεκάδες αγωγές, προσφυγές και μηνύσεις!

Η ανακοίνωση της ΓΓΕΕ έχει ως εξής:

Εστάλη στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, σήμερα το πρωί αίτημα από την εταιρεία «Τ.Π.Κ. μ.α.ε. ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ», με το οποίο ζητεί να χορηγηθεί προθεσμία 48 ωρών, προκειμένου να προβεί στην καταβολή της πρώτης δόσης επειδή, λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης αυτή εντός της σήμερον.

Από τη Γενική Γραμματεία δόθηκε η παρακάτω απάντηση:
«Σύμφωνα με το όρο 8.4 της προκήρυξης η πρώτη δόση του τιμήματος καταβάλλεται εντός δεκαπέντε ημερών από την ανακήρυξή των οριστικών υπερθεματιστών. Ως εκ τούτου η ανωτέρω προθεσμία αποτελεί ρητό και απαράβατο όρο της προκήρυξης 1/2016 και δεν μπορεί να τροποποιηθεί». Συνεπώς το σχετικό αίτημα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα