20 Απριλίου 2024 / 12:04 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:04 πμ

ΚAI CHAMPIONS LEAGUE KAI ΑΓΓΛΙΕΣ

από fimotro

Μέρα όνειρο για τους απανταχού στοιχηματάκηδες η σημερινή, καθώς εκτός από τα οκτώ ματς του Champions League, παίζουν και οι Championship, League 1 και League 2 Αγγλίας. Τα προγνωστικά στοιχήματος θα δίνουν και θα παίρνουν στο betmasters, αφού είναι σίγουρο πως θα υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδος.

Το ματς της ημέρας είναι σαφώς αυτό μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι είναι εκπληκτικοί στα τελευταία ματς και μοιράζουν πεντάρες και εξάρες. Ο Ντεμπελέ που αποκτήθηκε πρόσφατα είναι το next best thing στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μαζί με τον Ομπαμεγιάνγκ, συνθέτουν ένα επιθετικό δίδυο βγαλμένο από… ταινία. Η Ρεάλ έκανε την πρώτη της γκέλα, κόντρα στη Λας Πάλμας, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο βάσει των τελευταίων εμφανίσεών της. Πάντως, κανείς δεν θα πρέπει να υποτιμάει την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Καλά παιχνίδια είναι οπωσδήποτε και τα ΤΣΣΚΑ Μ. – Τότεναμ και Μονακό – Λεβερκούζεν, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο αγώνας Λέστερ – Πόρτο. Η πρωταθλήτρια Αγγλίας μπορεί με νίκη να είναι σούπερ φαβορί για την πρώτη θέση της βαθμολογίας του ομίλου της και για την πρόκριση.

Τα άλλα τέσσερα ματς της βραδιάς είναι τα εξής: Σπόρτινγκ – Λέγκια, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γιουβέντους, Κοπεγχάγη – Μπριζ και Σεβίλλη – Λυών.

Πάντως, ο “σωστός ο παίκτης” θα σνομπάρει το Ντόρτμουντ – Ρεάλ για να παίξει Νότιγχαμ – Φούλαμ, Πορτ Βέιλ – Μίλγουολ και Έξετερ – Νοτς Κάουντι. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας είναι οι αγαπημένες των στοιχηματάκηδων και οι 33 αγώνες που διεξάγονται σήμερα θα είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα