28 Μαρτίου 2024 / 8:28 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:28 μμ

Στα σκαριά νέος διαγωνισμός για το Athens Ledra Hotel

από fimotro

Νέος διαγωνισμός για την πώληση του ξενοδοχείου Athens Ledra βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, προ των πυλών, με την προκήρυξη να αναμένεται πιθανότατα εντός του επόμενου διμήνου.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, προκειμένου να «ξυπνήσει» το επενδυτικό ενδιαφέρον για την απόκτηση της μονάδας, ο τέταρτος κατά σειρά πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Alpha Bank αναμένεται να διεξαχθεί με χαμηλότερο τίμημα σε σύγκριση με τα 47,8 εκατ. ευρώ που ήταν η τιμή εκκίνησης στις προηγούμενες διαδικασίες.
Το ξενοδοχείο παραμένει κλειστό από τον περασμένο Μάιο και ήδη έχουν γίνει τρεις πλειστηριασμοί, όλοι άγονοι: ο πρώτος είχε οριστεί για τις 13 Ιουλίου, ακυρώθηκε όμως λόγω της εισβολής μελών του Eνιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, ενώ ο δεύτερος στις 21 Σεπτεμβρίου είχε κηρυχθεί άγονος λόγω απουσίας υποψήφιων αγοραστών. Το ίδιο συνέβη και στον τελευταίο στις 7 Δεκεμβρίου.
Πηγές της ξενοδοχειακής αγοράς σημείωναν πως το υψηλό τίμημα ήταν ο κύριος αποτρεπτικός παράγοντας για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρά το ότι αυτή την περίοδο καταγράφεται μεγάλη κινητικότητα στον χώρο, εξαιτίας της αύξησης της τουριστικής ζήτησης. Δεδομένου πως η τοποθεσία του Athens Ledra θεωρείται ευνοϊκή (πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας και σε μικρή απόσταση από το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος), όπως συμπληρώνουν επιχειρηματίες του χώρου, η μείωση της τιμής εκκίνησης δημιουργεί ευνοϊκότερες συνθήκες για την πώληση της μονάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα