16 Απριλίου 2024 / 11:25 μμ
16 Απριλίου 2024 / 11:25 μμ

Η REALNEWS ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

από fimotro

realnewsΜε τίτλο: “Λύση για το χρέος ή εκλογές!” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία επισημαίνει ότι η κυβέρνηση “πιέζει για ρύθμιση εδώ και τώρα”. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, “το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα σε ΗΠΑ, Βερολίνο, τρόικα είναι: “χωρίς ελάφρ
υνση είναι ανέφικτοι οι στόχοι για ανάπτυξη, πλεόνασμα και έξοδο στις αγορές”.

Ακόμη, η Realnews σημειώνει ότι κυβερνητικά στελέχη εκτιμούν πως “ενδεχόμενο αδιέξοδο στη διαπραγμάτευση για το χρέος θα φέρει κάλπες”, ενώ αποκαλύπτει τις “γκρίνιες υπουργών σε Τσακαλώτο και Χουλιαράκη για τους χειρισμούς τους στις συνομιλίες με τους δανειστές”.

Στο ίδιο μήκος κύματος, η Realnews φιλοξενεί ρεπορτάζ για τη συνάντηση Βελκουλέσκου – Τσακαλώτου κατά τη διάρκεια της οποίας η εκπρόσωπος του ΔΝΤ επεσήμανε: “Το ΔΝΤ θα επιδιώξει εμπροσθοβαρή και χωρίς όρους μείωση του χρέους μέσα στο 2016. Εάν δεν ρυθμιστεί τώρα, μπορεί να φτάσει το 300% έως το 2060”.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας, το οποίο υπογράφει ο Χρηστος Πασαλάρης, έχει τίτλο: “Τρείς σπάνιες ευκαιρίες για συνεννόηση των αρχηγών”. Ο Χρ. Πασαλάρης επισημαίνει ότι “αυτές τις μέρες οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν την ευκαιρία να μονιάσουν και να συνεργαστούν σε τρία κορυφαία θέματα, όπως το προσφυγικό, η μείωση του δημοσίου χρέους και οι γερμανικές επανορθώσεις. Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας εθνικής ενότητας και ηρωικής λαϊκής αντίστασης κατά της ξένης κατοχής. Είναι όμως και μήνας εκλογών που δεν αποκλείεται να τις ζητήσει ο πνιγμένος στα λάθη Τσίπρας καθώς έκλεισε χρόνος από τις προηγούμενες, ενθαρρυνόμενος ίσως και από ξένους παράγοντες. Ούτως ή άλλως όμως ο λαός, αυτός ο λαός που πεινούσε επί κατοχής, αυτές τις μέρες πονάει, πολύ περισσότερο βλέποντας την ασχετοσύνη της πολιτικής ηγεσίας στα οδυνηρά προβλήματά του. Αλίμονο δε αν, αντί των σημερινών συλλαλητηρίων με τα πλακάτ και τις ντουντούκες ιδούμε στο Σύνταγμα αυθόρμητα συλλαλητήρια, σιωπηρά μεν αλλά διψασμένα για επαναστατικές αλλαγές…”.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για τη Realnews: Εθνική κατάθλιψη. Πάνω από το 86% όσοι είναι απαισιόδοξοι για την πορεία της χώρας. Κάτω από το όριο του 3% οι αισιόδοξοι. Στο 7,3% η διαφορά Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου.

“Η χώρα σέρνεται και θα συνεχίσει να σέρνεται”. Τι λέει ο Καραμανλής σε συνεργάτες του. Σαφείς αποστάσεις του πρώην Πρωθυπουργού από την κυβερνητική πολιτική.
– Β. Λεβέντης για Αλ. Τσίπρα: “Αν υπήρχε πολιτικό δικαστήριο, θα έπρεπε να τον είχε εκτελέσει”. Δήλωση – έκπληξη του προέδρου της Ενωσης Κεντρώων στη Νέα Υόρκη.
– Τρύφων Αλεξιάδης: “Η τρόικα δεν μας βοηθά να υλοποιήσουμε όσα συμφωνήσαμε μαζί πριν από έναν χρόνο”.
– Γιάννης Πλακιωτάκης: “Η υπόθεση του Βατοπεδίου ωχριά μπροστά στο σκάνδαλο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες”.
– Την αποπομπή του Νίκου Φίλη ζητά ο Αρχιεπίσκοπος. Τι λέει ο κ. Ιερώνυμος για τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα.
– Τα ύποπτα SMS που ανάβουν φωτιές στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Και στην “Πράβδα” του Στάθη:

“Μια φωτογραφία ίσον χίλια βοσκοτόπια. Εικονίζει, σε ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής, τον κ. Παππα αγορεύοντα και τον κ. Καλογρίτσα ακούοντα. Κατόπιν αυτού έχει άδικο ο ΣΥΡΙΖΑ (όλος) όταν δηλώνει (όλος): ποιός Καλογρίτσας; δεν τον γνωρίζουμε τον κύριο…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– “Θέλω να παντρευτώ την Ελενα!”. Ετοιμος για το μεγάλο βήμα ο Νίκος Κουρής. Ο χαρισματικός ηθοποιός, λίγο πριν “ντυθεί” Ηρακλής στο “Pantheon” εκμυστηρεύεται στην “R” πως επιθυμεί να κάνει έναν κλειστό γάμο με την επί 9 χρόνια σύντροφό του Ελ. Τοπαλίδου.
– Αυλαία για ένα μεγάλο πάθος. Επειτα από τέσσερα χρόνια θυελλώδους έρωτα, η Τάνια Τρύπη και ο νεαρός συνάδελφός της Ανδρέας Βούλγαρης δεν είναι πια μαζί και οι φήμες κάνουν λόγο για ύπαρξη τρίτου προσώπου.
– Ενας έρωτας γεννήθηκε στο πλατό. Ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μάγεψε με τη λύρα του τη γοητευτική παρουσιάστρια Ελλη Παπαγγελή όταν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της “Πρωινούλι”.
– “Δεν σταματάω να διεκδικώ τον Θέμη”. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκλειδώνει τα μυστικά του γάμου της με τον Θ. Σοφό και μιλά για το νέο τηλεοπτικό τοπίο.
– “Με την Κατρίνα δεν έχουμε ξανασμίξει”. Εξαλλος είναι ο Κ. Αργυρός με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να τα ‘χει ξαναβρεί με την Κ. Τσάνταλη και λέει σε φίλους του: “Φτάνει πια με αυτό το… σίριαλ”.

reallife realmoney realsports

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα