25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Η “ΑΓΟΡΑ” ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

από fimotro

Με τίτλο «H κυβέρνηση “άδειασε” τους δανειολήπτες» κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο η «Αγορά».

H εφημερίδα αποκαλύπτει επιστολή-βόμβα της Κομισιόν, στην οποία επισημαίνεται ότι ήταν απόφαση της Αθήνας να μην νομοθετήσει το δικαίωμα του δανειολήπτη να υποβάλλει πρόταση εξαγοράς του δανείου του πριν καταλήξει στα funds.

Επίσης η «Αγορά»:

• αποκαλύπτει τον κίνδυνο να περικοπούν και κύριες συντάξεις καθώς ο επανυπολογισμός τους θα γίνει με το ίδιο μοντέλο που οδήγησε στις μεγάλες μειώσεις των επικουρικών.
• δημοσιεύει ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των συναντήσεων της Ντέλια Βελκουλέσκου με τους κοινωνικούς εταίρους και για την αγωνία της εκπροσώπου του ΔΝΤ για τα capital controls στην Ελλάδα.
• φέρνει στο φως ευρήματα του πορίσματος της ΤτΕ για την Attica Bank, που δείχνουν ότι η τράπεζα έδινε δάνεια «στα τυφλά».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου, ο οποίος δηλώνει: «Ιδεοληπτική η εμμονή του ΔΝΤ στις απολύσεις» και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Η Ελλάδα στο πρόσωπο του Κυριάκου βρήκε έναν νοικοκύρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα