29 Μαρτίου 2024 / 3:25 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:25 μμ

ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

από fimotro

Εικοσιμία ημέρες μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και την ανάδειξη των τεσσάρων υπερθεματιστών που κέρδισαν από μία άδεια εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας, οι καναλάρχες πληρώνουν στο ελληνικό δημόσιο την πρώτη από τις τρεις δόσεις του συνολικού συμφωνηθέντος τιμήματος.

Λίγο πριν τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ κατέθεσε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.

Ο ΣΚΑΙ είναι ο πρώτος από τους υπερθεματιστές που έλαβαν μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες δεκαετούς διάρκειας που πλήρωσε την πρώτη από τις τρεις δόσεις του συνολικού τιμήματος.

Περίπου στις δύο και μισή το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ο δεύτερος υπερθεματιστής που κατέβαλε την πρώτη δόση. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας «Alter Ego» του κ. Μαρινάκη πλήρωσαν στο ελληνικό δημόσιο 26,3 εκατ.ευρώ.

Δείτε ποιοι είναι οι τέσσερις υπερθεματιστές και τα συνολικά ποσά που συμφώνησαν να καταβάλουν για να εκμεταλλευθούν δεκαετή άδεια πανελλαδικής εμβέλειας:

1. ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ, ιδιοκτησίας Γιάννη Αλαφούζου με τελικό τίμημα 43,6 εκατομμύρια ευρώ.

2. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ, ιδιοκτησίας της οικογένειας Καλογρίτσα με τελικό τίμημα 52,6 εκατομμύρια ευρώ.

3. ΑΝΤΕΝΝΑ T.V. ιδιοκτησίας της οικογένειας Κυριακού με τελικό τίμημα 75,9 εκατομμύρια ευρώ.

4. ALTER EGO, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη με τελικό τίμημα 73,9 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα