29 Μαρτίου 2024 / 3:28 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:28 πμ

Ο ΠΑΠΠΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΟΥΚΕΣ!

από fimotro

Την άμεση σχέση και συνεννόηση καναλαρχών με τους δημοσιογράφους οι οποίοι συνελήφθησαν στις ΗΠΑ με περούκες, ανέδειξε πριν από λίγο ο Νίκος Παππάς στη Βουλή. Απαντώντας σε ερώτηση του Ι. Φωτήλα, αποκάλυψε ότι τους δημοσιογράφους με τις περούκες τους έβαλαν συγκεκριμένοι καναλάρχες τους οποίους όμως δεν κατονόμασε, φωτογράφισε όμως από τα λεγόμενά του. Ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε νέα επίθεση στα κανάλια που ασκούν κριτική στην κυβέρνηση του Α. Τσίπρα, κατηγόρησε τη ΝΔ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι στηρίζουν το σύστημα της διαπλοκής, απέφυγε να εκτιμήσει ποια θα είναι η απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τις πανελλαδικές άδειες, ωστόσο μίλησε για τετελεσμένα τα οποία θα πρέπει να λάβει υπόψιν του η ολομέλεια του ΣτΕ. Ο Νίκος Παππάς επισήμανε επίσης ότι από τον Γενάρη του 2015 έχει ξεκινήσει μια διαρκής προσπάθεια για τη ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου και του τοπίου της ενημέρωσης.
Εισπράξαμε φόρους που είχαν ψηφιστεί και δεν είχαν καταλογιστεί. Πενήντα εκατομμύρια ευρώ έχουν ήδη εισπραχθεί από τον φόρο διαφήμισης και τα τέλη χρήσης συχνοτήτων. Και βεβαίως 250 εκατ. ευρώ θα μπουν στα δημόσια ταμεία από τον διαγωνισμό αδειοδότησης. Και κατέληξε : ας αναλογιστεί ο αναγνώστης για το εάν αυτή μας η επιλογή επηρεάζει τη στάση κάποιων τηλεοπτικών σταθμών που έβλεπαν ως “σωτηρία” την απώλεια του 25% του ΑΕΠ από το 2010 έως το 2015 και ως “καταστροφή” τη σταθεροποίηση που έχει καταφέρει αυτή η κυβέρνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα