28 Μαρτίου 2024 / 11:56 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:56 πμ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

από fimotro

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας που το νόμιμο στοίχημα βρίσκεται στο πικ του. Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ εθνικές ομάδες, εθνικά πρωταθλήματα. Σήμερα είναι η τελευταία Κυριακή του μήνα και το πρόγραμμα είναι γεμάτο, αν και χωρίς το πολύ μεγάλο ντέρμπι, από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Θα σταθώ πρώτα στην Σούπερ Λίγκα, σαφώς όχι γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, αλλά γιατί, κακά τα ψέματα, είναι η λίγκα που γνωρίζουμε καλύτερα απ’ όλες και μπορούμε να βγάλουμε λίγο πιο εύκολα κάνα λαβράκι. Το ματς της ημέρας είναι αυτό της Λάρισας με τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση για την “ομάδα του κάμπου”, καθώς ως νεοφώτιστη θέλει να αποδείξει ότι δεν ήρθε για τουρισμό στην κατηγορία. Οι δε “ερυθρόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή. Νωρίς το απόγευμα ο ΠΑΟΚ, που θέλει κι αυτός να κάνει το 3 στα 3, υποδέχεται την Ξάνθη και λογικά δεν θα δούμε κάποια έκπληξη. Αργότερα έχει το ντέρμπι των ταλαιπωρημένων Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης, δύο ομάδων που ψάχνουν απεγνωσμένα να βγουν από το αδιέξοδο και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό. Τέλος, στο πιο αδιάφορο από πλευράς θεάματος αλλά όχι στοιχηματικά, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί την Κέρκυρα.

Έξι αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Serie A. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι είναι το βραδινό, δηλαδή το Φιορεντίνα – Μίλαν. Η Μίλαν προέρχεται από 2 συνεχόμενες νίκες στις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ η Φιορεντίνα σκόνταψε στο Ούντινε, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Η Ίντερ διέψευσε τους επικριτές της και πέρασε και από την έδρα της Έμπολι μετά το τρίποντο επί της Γιούβε και σήμερα μπορεί να πετύχει την 4η συνεχόμενη νίκη της κόντρα στην Μπολόνια. Η Ρόμα μετά την ήττα της από τους “βιόλα” συνέτριψε την Κροτόνε και νωρίς το μεσημέρι φιλοξενείται από την πάντα επικίνδυνη Τορίνο. Λάτσιο – Έμπολι, Σασουόλο – Ουντινέζε και Τζένοα – Πεσκάρα τα υπόλοιπα 3 ματς της ημέρας.

Ένα και μόνο παιχνίδι έχουμε για την Πρέμιερ Λιγκ, το Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον. Τα “σφυριά” δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που έλαμψε πέρυσι και βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Η Σαουθάμπτον, παραδοσιακά ισχυρή εκτός έδρας, δεν θα δείξει κανένα έλεος, οπότε πρόκειται να δούμε μεγάλη κόντρα.

Από τις “μεγάλες” στην Ισπανία αγωνίζεται σήμερα μόνο η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σαφώς θετικό αποτέλεσμα η ισοπαλία στο “Καμπ Νου”, όμως ο Σιμεόνε θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στη Λα Κορούνια που βρίσκεται σε κρίση. Το Εσπανιόλ – Θέλτα θα είναι επίσης ωραίο ματς και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να βγει κάτι καλό στο live. Υπό άλλες συνθήκες δεν θα δίναμε καμία σημασία στο Λεγκανές – Βαλένθια, όμως αυτή τη φορά το συγκεκριμένο ματς έχει πολύ ζουμί. Οι νεοφώτιστοι σημείωσαν νέα έκπληξη με το διπλό μέσα στο “Ριαθόρ”, ενώ η Βαλένθια μετά την απομάκρυνση του Αγιεσταράν πήρε τους παρθενικούς της βαθμούς για φέτος. Το Βιγιαρεάλ – Οσασούνα είναι το 4ο ματς γι’ απόψε.

Παραδόξως αλλά το ματς της ημέρας για την Μπουντεσλίγκα είναι το Λειψία – Κολωνία. Μιλάμε για δυο ομάδες που έχουν προκαλέσει πολύ θετική εντύπωση στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς είναι και οι δύο αήττητες και πολύ ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Το άλλο παιχνίδι είναι το Χόφενχαϊμ – Σάλκε.

Τέλος, για την Ligue 1 έχουμε τρεις αγώνες. Η Σεντ Ετιέν που πήρε με νύχια και με δόντια την ισοπαλία από τη Ναντ υποδέχεται τη Λιλ που ως τώρα παραπαίει και φλερτάρει με τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Όλοι γουστάρουμε να δούμε το Νανσί – Νις, κυρίως λόγω Μάριο Μπαλοτέλι, αλλά και διότι η ομάδα της Νίκαιας είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα αυτή τη σεζόν, καθώς φιγουράρει ήδη στην πρώτη θέση του πίνακα έπειτα από το 4-0 επί της Μονακό. Η μέρα κλείνει με το Μαρσέιγ – Ναντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα