Η ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΝΔ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ!

Πραγματικά η επικοινωνιακή στρατηγική της ΝΔ είναι για γέλια. Αντί να αξιοποιήσει πολιτικά αυτά που είπε σήμερα για το χρέος ο Γ. Δραγασάκης, χρησιμοποίησε τον ίδιο για να χτυπήσει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά! Λογική η αντίδραση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης που κατηγορεί τη ΝΔ για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, μετά την ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με την οποία σχολίασε τα όσα ανέφερε για το δημόσιο χρέος ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, σήμερα το πρωί, στη Βουλή.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης σημειώνεται ότι ο κ.Δραγασάκης «τόνισε με απόλυτη σαφήνεια είναι ότι διεκδικούμε άμεσα ευνοϊκή ρύθμιση για το χρέος, με βάση την απόφαση του Eurogroup της 25ης Μαΐου 2016. Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε από την πάγια θέση μας, δηλαδή από την προσπάθεια να συγκροτήσουμε ένα μέτωπο με άλλες χώρες, ώστε να προωθήσουμε ριζική και οριστική πανευρωπαϊκή λύση για το χρέος, τόσο το ελληνικό όσο και των άλλων κρατών».

Σ’ αυτή τη βάση η αντιπροεδρία κατηγορεί τη ΝΔ ότι «για μια ακόμη φορά, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, διαστρεβλώνοντας με τη γνωστή μέθοδο της «μονταζιέρας».