19 Απριλίου 2024 / 3:11 μμ
19 Απριλίου 2024 / 3:11 μμ

ΑΠΟΧΩΡΕΙ, ΛΕΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ (ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΝΤΕΛΩΣ… ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ)

από fimotro

Τέλος η πολιτική για την Άννα Βαγενά, καθώς δεν θα είναι ξανά υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ. Ως βουλευτής βέβαια δεν μας έδειξε κάποια από τις… αρετές της, όπως έκανε με την ιδιότητα του ηθοποιού, ωστόσο δεν παύει να είναι μια σημαντική πολιτική απώλεια για τον ΣΥΡΙΖΑ κυρίως για λόγους συμβολισμού.

Το ανακοίνωσε η ίδια στους παριστάμενους συναδέλφους της και εκπροσώπους φορέων κατά την χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Τυρνάβου.

Μάλιστα η βουλευτής επέκρινε έντονα την στάση συναδέλφων της γιατί δεν δίνουν μέρος του μισθού τους σε συνταξιούχους στους οποίους περικόπηκε το ΕΚΑΣ.

Η Άννα Βαγενά εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Νωρίτερα υπήρξε ανεξάρτητη Βουλευτής της Α’ Αθηνών (2012) κατόπιν διαγραφής της από το ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση του Β’ Μνημονίου.

Πηγή: thessalianews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα