29 Μαρτίου 2024 / 2:12 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:12 μμ

Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου έπιασε… δουλειά!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Υπάρχουν δυο αποφθέγματα. Ένα του Ουμπέρτο Εκο που λέει ότι: «Πολλές φορές η αλήθεια παράγεται από τα ψέματα», και του Κινέζου στρατηγού και φιλόσοφου Σουν Τζου, ότι: «Ο πόλεμος βασίζεται στην παραπλάνηση». Η τέχνη του πολέμου 6ος αιώνας π.χ. Αν εδώ προσθέσουμε και λίγο Γκαίμπελς με προπαγάνδα, τότε τα τρία αυτά στοιχεία ταιριάζουν απόλυτα στην επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου.

Επικεφαλής ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής, άριστος στην προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου.

Αυτό φάνηκε από το χειρισμό των τηλεοπτικών αδειών, που έχασε βρακιά και σώβρακα, και όχι μόνο έμεινε όρθιος, αλλά προήχθη σε απόλυτο «μονάρχη» των επικοινωνιών έχοντας τον πλήρη έλεγχο της χώρας και την απόλυτη εμπιστοσύνη Τσίπρα για όσους δεν το γνωρίζουν.

Ο υπουργός λοιπόν ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών επικοινωνίας και προπαγάνδας, με μια μικρή επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου που έχει υπό τον ελεγχό του, Τζανακόπουλος, καλογήρου, Μιχόπουλος, και 2-3 ακόμα πρόσωπα ασκεί την πολιτική της κυβέρνησης και την προπαγάνδα. Όσοι πιστεύουν το αντίθετο, κοιμούνται στην αγκαλιά του Μορφέα!!!

Η προαγωγή του σε ψηφιακό υπουργό τηλεπικοινωνιών επικοινωνίας και προπαγάνδας δεν ήταν τυχαία για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και γεγονότα. Εάν ο Νίκος Παππάς αποχωρήσει από την κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μείνει στην εξουσία ούτε μία μέρα! Μάλιστα άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του Μαξίμου γνωρίζουν, ότι ο Νικόλας ήταν εκείνος που πίεσε τον Αλέξη να κάνει εντατικά μαθήματα αγγλικών, ώστε να μπορεί να μιλάει με τους πολιτικούς ηγέτες χωρίς διερμηνέα.

Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς εκ πεποιθήσεως κομουνιστές-αριστεροί ξεκίνησαν από νωρίς την καριέρα τους από τις τάξεις του ΚΚΕ. Έναν κομουνιστή-αριστερό τον σέβεσαι για τα πιστεύω του τις πεποιθήσεις του τους αγώνες την τημιοτητά του και το λόγο του, ανεξάρτητα αν συμφωνείς η όχι.

Τι γίνεται όμως όταν έχουμε έναν κομουνιστή-αριστερό που μεταλλάχτηκε σε «γιαλαντζί αριστερό» μετά την κατάληψη της εξουσίας; Τσίπρας και Παππάς δεν χωράει καμιά αμφιβολία ότι το ανέλπιστο δώρο της εξουσίας που τους χάρισε ο ελληνικός λαός μέσα από το ψέμα τις υποσχέσεις και την ελπίδα που τους έδινε η ΑΡΙΣΤΕΡΑ, την μετέτρεψαν σε «εφιάλτη» για έναν ολόκληρο λαό που υποφέρει.

Σχεδόν δυο χρόνια μετά την κατάληψη της εξουσίας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κατηγορείται η ΝΔ και ο αρχηγός της για όλα τα δεινά της χώρας και την εξαθλίωση της κοινωνίας.

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας εκλιπαρεί τη Μέργκελ και Γερμανούς για βοήθεια, ο ψηφιακός «μονάρχης» κατηγορεί τη ΝΔ για: «Αποκούμπι του Σόιμπλε στην Ελλάδα» μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ακόμη ότι: «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε», καταλήγοντας με το χιλιοειπωμένο σλόγκαν: «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

Υπουργέ, έχεις κάτι να πεις, για την πείνα και δυστυχία με τη φοροκαταιγίδα που φέρνει το New Year 2017, και γίνεται Year of Greek disaster in history of this Country από την διακυβέρνηση μεταλλαγμένων «γιαλαντζί αριστεριστών»;

«Μονάρχης» την ψηφιακής πολιτικής και απόλυτος άρχων ο υπουργός. Με τα όσα λέει και πράττει, δίνει πόντους στην μείζονα και ελάσσονα αντιπολίτευση. Αν θέλει επιβεβαίωση το Μαξίμου δεν έχει παρά στον πρωινό καφέ, να καλέσει καφετζούδες να διαβάσουν το «φλιτζάνι», Χαρτορίχτρες και αστρολόγους να το επιβεβαιώσουν ακόμη και πότε θα γίνουν οι εκλογές. Αν όχι, υπάρχει και η ψυχιατρική επιστήμη που δίνει απαντήσεις σε όσους πάσχουν από εξουσιομανία!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα