25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Έχει απ’ όλα στο Μιλάνο

από fimotro

Δεν είναι η πρώτη φορά που όλα τα βλέμματα συγκεντρώνονται σε μια πόλη. Σήμερα είναι η τιμητική του Μιλάνου, διότι εκεί διεξάγονται τα ματς με το μεγαλύτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Διάβασε τα πάντα για το νόμιμο στοίχημα στην Ελλάδα.

Ξεκινάω από το μοναδικό παιχνίδι για το Καμπιονάτο. Αυτό δεν είναι άλλο από το Ίντερ – Λάτσιο. Οι “νερατζούρι” προέρχονται από 2 σερί νίκες και με τον Πιόλι στον πάγκο τους σίγουρα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο. Στόχος είναι η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και με νίκη θα φτάσουν πιο κοντά στην 5άδα. Οι Ρωμαίοι ωστόσο βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση κι αν πάρουν αυτοί το τρίποντο, περνούν έστω και προσωρινά στην 2η θέση της βαθμολογίας. Η νίκη επί της Φιορεντίνα έχει ανεβάσει την ψυχολογία των παιχτών που πάνε με άλλον αέρα στο “Μεάτσα”.

Κάποιος άλλος θα μπορούσε να ισχυριστεί πως το παιχνίδι της βραδιάς διεξάγεται στο Μόναχο και ίσως να μην έχει άδικο. Η πρωτοπόρος Λειψία, που έχει τρελάνει τους πάντες στη Γερμανία, πηγαίνει στην έδρα της Μπάγερν. Κάποιοι θα πουν πως οι Βαυαροί θα την κάνουν μια χαψιά. Άλλοι έχουν διαφορετική γνώμη. Σίγουρα πάντως πρόκειται για ντέρμπι κορυφής και οι απορίες θα λυθούν στον αγωνιστικό χώρο του “Αλιάνζ Αρίνα”. Από τα υπόλοιπα της Μπουντεσλίγκα ξεχωρίζουν τα Κολωνία – Λεβερκούζεν και Χόφενχαϊμ – Βέρντερ.

Οι Γάλλοι τρελάθηκαν! Κυριολεκτικά ολόκληρη αγωνιστική διεξάγεται στο Σαμπιονά με 10 αγώνες! Η πολύ συμπαθητική Νις κρατάει την πρωτοπορία στο +4 από τη Μονακό και στο +7 από την Παρί και σήμερα καλείται να περάσει από την έδρα της Μπορντό. Η Παρί λογικά θα επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη τη Λοριάν, όπως επίσης και η Μονακό που φιλοξενεί την Καέν. Η δε Λυών θα ψάξει την 4η σερί νίκη της υποδεχόμενη την Ανζέ.

Ώρα Ευρωλίγκας απόψε για τον Παναθηναϊκό σε μία ιδιαίτερη βραδιά στο Μιλάνο. Μόλις πριν λίγες μέρες επισημοποιήθηκε η απόκτηση του Τζεντίλε με τη μορφή δανεισμού από την αποψινή του αντίπαλο. Βέβαια, ο Ιταλός φόργουορντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να τελειώσει ο πρώτος γύρος. Η αναμέτρηση μόνο εύκολη δεν θα είναι για το “τριφύλλι” που θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Μίρο Ραντούλιτσα. Δύο “εμφύλιοι” συμπεριλαβμάνονται στο αποψινό πρόγραμμα. Ο τουρκικός ανάμεσα σε Φενέρ και Νταρουσάφακα και ο ισπανικός μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Τέλος, το Μακάμπι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το ματς της ημέρας βάσει ονομάτων.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα