28 Μαρτίου 2024 / 7:28 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:28 μμ

Ντρίμπλα Ψυχάρη ότι αποχωρεί από τον ΔΟΛ για να ανοίξει νέες “καθαρές” εταιρείες ΜΜΕ, χωρίς τα δάνεια του Ομίλου!

από fimotro

Τρόπο να ξαναμπεί στα ΜΜΕ με νέες και καθαρές εταιρείες ΜΜΕ χωρίς δάνεια και υποχρεώσεις φαίνεται πως βρήκε ο Σταύρος Ψυχάρης. Η είδηση είναι ότι βάζει τίτλους τέλους η οικογένεια Ψυχάρη η οποία και αποχωρεί στις 31 Δεκεμβρίου από τον όμιλο. Την είδηση έδωσε στους εργαζομένους ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, ο ΔΟΛ θα μπει σε εκκαθάριση εν λειτουργία. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για έναν ακόμα επιχειρηματικό ελιγμό ώστε ο εκδότης του ΔΟΛ να καθαρίσει από τα δάνεια και τις υποχρεώσεις του Ομίλου και να περάσει τα έντυπά του σε νέα εταιρεία που θα είναι εντελώς καθαρή!

Μετά τις σημερινές ανακοινώσεις, αιφνιδιάστηκαν οι  εργαζόμενοι καθώς κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται να πάρουν ούτε καν δώρο Χριστουγέννων, καθώς και μέρος των οφειλόμενων μισθών τους, παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι συνδικαλιστικές ενώσεις των εργαζομένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν τα εξής:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΠΕΛ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας, από τις 19.00 της Δευτέρας, 19 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 19.00 της Τρίτης, 20 Δεκεμβρίου 2016, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους, τους τεχνικούς τύπου, τους λιθογράφους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM», στις ιστοσελίδες «tanea.gr», «vimaonline.gr» και «in.gr», καθώς και σε όλα τα περιοδικά του Ομίλου.

Η απεργία κηρύσσεται καθώς οι εργαζόμενοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας του ΔΟΛ, η οποία τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και α’ δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου 2016.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων ζητούν την άμεση καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων».

Σ.Σ. Fimotro : Ο Ψυχάρης ψάχνει να κάνει νέα αρχή. Θα μπορέσει; Δύσκολο στην εποχή της κρίσης και της διαφημιστικής κατάρρευσης σε όλα τα επίπεδα. Επειδή όμως είναι αλεπού στα ΜΜΕ, ελπίζει στην επόμενη ημέρα και στην εκλογή του Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία της χώρας. Σε αυτή την περίπτωση, ελπίζει, ότι θα διασωθεί για μια ακόμη φορά. Δύσκολο το στοίχημά του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα