20 Απριλίου 2024 / 1:01 πμ
20 Απριλίου 2024 / 1:01 πμ

Τρομοκρατία βλέπει η Αστυνομία στο Βερολίνο – 9 οι νεκροί από το φορτηγό

από fimotro

germania1_1%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-12-19-21-51-50Τον τρόμο σκόρπισε στο Βερολίνο φορτηγό που έπεσε πάνω σε πλήθος ανθρώπων σε χριστουγεννιάτικη αγορά απόψε, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον εννέα άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον άλλοι πενήντα.
Γερμανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι ο αριθμός των θυμάτων πιθανόν να αυξηθεί, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε παρακείμενα νοσοκομεία.
Το Γερμανικό Πρακτορείο μεταδίδει ότι πιθανόν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στην αστυνομία.
Γερμανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη ενώ νεκρός κατά της διάρκεια της επιχείρησης αυτής είναι ένας ακόμη, ο συνοδηγός κάτι που επιβεβαιώνει την εγκληματική, και πιθανότατα τρομοκρατική ενέργεια.
Τρόμος στο Βερολίνο: Φορτηγό σκορπίζει το θάνατο σε χριστουγεννιάτικη αγορά – Συνελήφθη ο δράστης [BINTEO]
Η επίθεση διαπράχθηκε κοντά στη λεωφόρο Κουρφούρστενταμ, στο δυτικό τμήμα του Βερολίνου. Το φορτηγό έπεσε πάνω σε ανθρώπους που διασκέδαζαν και έκαναν τις χριστουγεννιάτιες αγορές τους, καθώς και σε εργαζόμενους στην αγορά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, το φορτηγός έπεσε πάνω στους ανυποψίαστους πολίτες με ταχύτητα μεγαλύτερη των 60 χλμ/ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα