28 Μαρτίου 2024 / 10:57 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:57 μμ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ “ΝΑΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

από fimotro

Επίθεση στην κυβέρνηση και όσους βουλευτές ψηφίσουν υπέρ της κύρωσης της συμφωνίας για το Ελληνικο εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για ενέργεια που ζημιώνει το δημόσιο συμφέρον και εκθέτει το Ελληνικό Δημόσιο στον κίνδυνο αποζημίωσης του επενδυτή, μιλώντας στον Real fm.
Μίλησε επίσης για «αφαίρεση ενός πολύτιμου κομματιού της περιουσίας του αντί ευτελέστατου τιμήματος, υποπολλαπλάσιου, καταδήλως, της πραγματικής αξίας».
Υπογράμμισε δε ότι όσοι βουλευτές ψηφίσουν «ναι», έχουν ευθύνη όχι μόνο πολιτική αλλά και ποινική «γιατί ζημιώνουν το Δημόσιο χαρίζοντας ένα φιλέτο αλλά και γιατί εκθέτουν το Δημόσιο σε πάρα πολύ πιθανή υποχρέωση αποζημίωσης του λεγομένου επενδυτή».
Το Ελληνικό «Χαρίζεται σε ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό όμιλο χωρίς να πληρούται καμία προϋπόθεση συνταγματική, νομοθετική, περιβαλλοντική και οικονομική», ανέφερε η πρώην πρόεδρος της Βουλής.
Επιτέθηκε ευθέως και στον Αλέξη Τσίπρα και στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε για υποκρισία, αναφορικά με τις δηλώσεις του χθες στη Ν. Υόρκη, στις οποίες ζητούσε μείωση του χρέους: «Μα, γι’ αυτό το Χρέος ξεπουλά και χαρίζει ολόκληρη τη Δημόσια Περιουσία και γι’ αυτό το Χρέος έχει γονατίσει τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, τους πολίτες αυτής της χώρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα