18 Απριλίου 2024 / 3:49 μμ
18 Απριλίου 2024 / 3:49 μμ

O ΨΥΧΑΡΗΣ JUNIOR ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ!

από fimotro

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την παρουσία του στη ΔΕΘ και κυρίως για την αποστροφή του ότι δεν χρειάζονται απολύσεις στο Δημόσιο εξαπολύει σήμερα στο άρθρο στο στο ηλεκτρονικό Βήμα ο Ανδρέας Ψυχάρης. Ο υιός του εκδότη του ΔΟΛ ασκεί κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ γιατί δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας και ότι όλα γίνονται για τις ψήφους. Αναλυτικά το άρθρο :

Έχετε άδικο κ. Μητσοτάκη!

τελικά οι πολιτικοί μας είτε δεν θέλουν (ή μπορούν) να σπάσουν αυγά είτε δεν έχουν μια πραγματική αντίληψη το πώς λειτουργεί το Δημόσιο.

Η δε καραμέλα ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ικανοί ή θα μπορούσαν να προσφέρουν σε άλλη θέση του δημόσιου δεν είναι πια άγευστη, είναι πικρή. Πικρή διότι οι φορολογούμενοι πολίτες αναγκαζόμαστε όχι μόνο να πληρώνουμε τον κάθε Καρανίκα αλλά έχουμε να υποστούμε και την κακοποίηση της κρατικής μηχανής από την ανικανότητα τους να διαχειρισθούν ακόμα και την πιο απλή υπόθεση.

Αρκετοί πολίτες που σε καθημερινή βάση επηρεάζονται αρνητικά από την ανικανότητα του κράτους να διεκπεραιώσει έστω και την πιο απλή υπόθεση τους θα μπορούσαν να διαφωτίσουν τους πολιτικούς μας. Ακόμα περισσότερο όμως θα μπορούσαν να τους διαφωτίσουν όχι μόνο οι υπηρεσιακοί φάκελοι των άχρηστων αλλά οι μαρτυρίες των εντίμων δημόσιων υπάλληλων που σηκώνουν το σύνολο του βάρος της εργασίας της δημόσιας υπηρεσίας.

Οι έντιμοι αυτοί δημόσιοι υπάλληλοι θα είναι οι πρώτοι που θα χειροκροτούσαν την εκκαθάριση του δημόσιου από τους άχρηστους οι οποίοι έχουν ως μόνη άμυνα τους την προσκόλληση σε κάποιο κόμμα ή συγγενή πολιτικού. Μάλιστα την στιγμή που δεν μπορείς να δώσεις μια οικονομική ανταμοιβή στους έντιμους ας τους δοθεί η ηθική ανταμοιβή του δικαίου. Άλλωστε δεν χρειάζεται συγγραφή νέας νομοθεσίας- αρκεί η ουσιαστική εφαρμογή του υφιστάμενου δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα.

Έχετε άδικο λοιπόν κ. Μητσοτάκη όταν λέτε ότι δεν χρειάζονται απολύσεις στο δημόσιο. Είναι επιτακτικές. Όποιος τις κάνει δεν θα κερδίσει απλώς την εκτίμηση των εντίμων – θα θέσει και τις βάσεις για την λειτουργία ενός ευρωπαϊκού κράτους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα