19 Απριλίου 2024 / 9:19 πμ
19 Απριλίου 2024 / 9:19 πμ

Κλήρωση Europa League : ΜΕ Οσμανλισπόρ ο ΟΣΦΠ, με Σάλκε ο ΠΑΟΚ

από fimotro

Την άγνωστη… Οσμανλισπόρ έφερε η κλήρωση της φάσης των “32” του Europa League στο δρόμο του Ολυμπιακού. Οι “ερυθρόλευκοι” απέφυγαν μεγαθήρια όπως η Ρόμα και η Ζενίτ, αλλά έπεσαν σε μια ομάδα που είναι αρκετά επικίνδυνη.

Από την άλλη ο ΠΑΟΚ έπεσε σε μια παλιά γνώριμη. Θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες την Σάλκε, την οποία λίγο έλειψε να αποκλείσει στα πλέι οφ του Champions League. Στη Γερμανία είχαν έρθει ισόπαλοι με 1-1, ενώ η Σάλκε έφυγε με το διπλό από την Τούμπα με 3-2 και απέκλεισε τον Δικέφαλο.

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε σε μια άκρως ενδιαφέρουσα μονομαχία. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν το Βιγιαρεάλ – Ρόμα, το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεντ Ετιέν και το Γκλάντμπαχ – Φιορεντίνα.

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 23 Μαρτίου. Η κλήρωση για τη φάση των “16” θα γίνει στις 24 του Φλεβάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα