19 Απριλίου 2024 / 8:24 πμ
19 Απριλίου 2024 / 8:24 πμ

Η πρώτη πολιτική ομιλία της Νέας Δεξιάς

από fimotro

Ο Πρόεδρος του κόμματος ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ κ. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του πολιτική ομιλία με θέμα «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ» σε στελέχη, μέλη και φίλους τους κόμματος, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 19:00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο PRESIDENT, στην αίθουσα ATLAS, στη Λεωφόρο Κηφισίας 43 στους Αμπελόκηπους.
Προσκαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., οι πολιτικοί συντάκτες, οι δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών, έντυπων και ψηφιακών μέσων καθώς και τα τηλεοπτικά συνεργεία των τηλεοπτικών σταθμών.
Όσοι επιθυμούν να παραστούν στην ομιλία και στις δηλώσεις που θα κάνει ο Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κος Φαήλος Κρανιδιώτης παρακαλούνται όπως αποστείλουν, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την καλύτερη οργάνωση, κάποιες σχετικές πληροφορίες όπως ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο, το μέσο και την κατηγορία του μέσου που εκπροσωπούν (τηλεόραση, ράδιο, εφημερίδα, ηλεκτρονικός τύπος, φωτοειδησεογραφικό πρακτορείο) στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://[email protected] .
Για κάθε ενημέρωση και πληροφορία σχετική με την ομιλία και θέματα Γραφείου Τύπου επικοινωνήστε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ κ. Δημήτριο Γερογιάννη στα τηλέφωνα 216 9000 951 και 694 300 6400 από τις 10:30 π.μ. έως και στις 20:00 μ.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα