25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Κώστας Καραγκούνης: Εντός του 2017 δεν αποκλείονται οι εκλογές

από fimotro

northΔεν θα βγούνε οι αριθμοί στον κ. Τσίπρα και άρα θα αναγκαστεί να πάει σε εκλογές λόγω της αποτυχίας του. Αυτό επισημαίνει μιλώντας στο ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης North 98 o βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτεσης ειπε πως η κυβένηση δεν εχει καθαρές πολιτικές και φαίνεται αυτό απο τις διαφορετικές αποψεις που εκφράζουν υπουργοί της στο θέμα συμμετοχής του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
Ο κ. Καραγκούνης ανέφερε επίσης οτι το νέο έτος θα ειναι πολυ δύσκολα διότι έρχονται πολυ σκληρά μέτρα απο την παρούσα κυβέρνηση. Μειώσεις φοροαπαλλαγών , περικοπές επιδομάτων, μειώσεις συναντάξεων και μισθών. Που θα πάει αυτή η κατάσταση. Ο κ. Καραγκούνης ειπε επίσης οτι ειναι ευκαιρία του πολιτικού συστήματος αν εκλεγεί ο κ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός να αλλάξει σε νοοτροπία και αντιλήψεις. Τα τελευταία χρόνια ειπε το πολιτικό σύστημα δεν είχε ωριμάσει κάνοντας τα χατίρια δεξιά και αριστερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα