ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ »ΛΕΒΕΝΤΕΣ» ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ;

Γράφει ο Κ.Π.

(cavodoro2000@hotmail.com)
Ενώ σήμερα συζητείται στο ΣτΕ, o νόμος για τη Συνταγματικότητα της εκχώρησης των τηλεοπτικών αδειών από την κυβέρνηση και όχι από το ΕΣΡ που είναι ανεξάρτητη αρχή, νέα βόμβα έσκασε για τον τρόπο διαγωνισμού και πλειοδοσίας των υπερθεματιστών.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας στους σκοτεινούς θαλάμους της ΓΓ, έγιναν «Σόδομα και Γόμορρα», παρατυπίες, πλαστογραφίες και κάθε είδους παρεμβάσεις για αλλοίωση του αποτελέσματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ και στοιχεία του ALPHA και όχι μόνο.

Νομικοί κύκλοι θεωρούν ότι η αλλοίωση αυτή επισύρει βαρύτατες ποινές. Εάν αποδειχτεί ότι οι παρεμβάσεις έγιναν εσκεμμένα για να δώσουν άλλο αποτέλεσμα, τότε ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής μαζί με τον γενικό γραμματέα Λευτέρη Κρέτσο κινδυνεύουν να πάνε στη δικαιοσύνη με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Επιτροπή είναι τα ίδια μέλη που εξέτασαν και το πόθεν » έσχες» των υπερθεματιστών που δεν είδαν τίποτα το μεμπτό για «λαγούς» και βοσκοτόπια. Ρε καλόπαιδα και από τη σχολή τυφλών να σας είχαν πάρει ε! πάει στο διάολο(!) κάτι θα μυρίζατε…αν είχατε κάποια «σχέση» με Παππά η ΣΥΡΙΖΑ.
Τα μέλη της επιτροπής που δεν είδαν τίποτα είναι:

-Πρόεδρος της Επιτροπής είναι ο καθηγητή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Χρήστος Δουληγέρης,

-Μέλη της επιτροπής είναι ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Προγραμματισμού και Αναφορών των ΕΛΤΑ Χάρης Μαρεντάκης,

-Ο προιστάμενος του τμήματος Ρύθμισης Τηλεπικοινωνιακών Θεμάτων της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Γιώργος Κολυβάς,

-Ο δικηγόρος και ειδικός επιστήμονας στο ΕΣΡ Νίκος Αγγελής

-Και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης Γιάννης Πάγγος.

Η κυβέρνηση βέβαια τα βλέπει όλα φυσιολογικά, μέσα από το δικό της γυάλινο κόσμο την ώρα που όλοι μιλούν για έναν διαγωνισμό παρωδία, φούσκα, που ξεφτιλίζει την ανθρώπινη συνείδηση αξιοπρέπεια και την ίδια τη δημοκρατία. Τώρα το λόγο έχει η δικαιοσύνη!