ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ!

Γράφει ο Κ.Π.
(cavodoro2000@hotmail.com)
Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή τη συζήτηση στη βουλή για την παιδεία. Πιστεύω και μια μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, διότι η παιδεία των παιδειών μας αφορά την ύπαρξη της ίδιας της Πατρίδας μας.

Ένιωσα όμως ντροπή, βλέποντας να μιλούν για παιδεία, ένας αρχικαταληψίας των σχολικών αιθουσών και κτηρίων και ένας αιώνιος φοιτητής. Αναρωτήθηκα πολλές φορές πως σκέφτεται ο ελληνικός λαός όταν ψηφίζει τέτοιες «προσωπικότητες» να μας κυβερνήσουν.

Ευτυχώς που η εκκλησία έχει ακόμη τη δύναμη να αντιδρά σε κατάργηση της θρησκευτικής συνείδησης και ορθόδοξης πίστης μέσα από το μάθημα των θρησκευτικών που ενώνει τον απανταχού της γης Ελληνισμό.

Όσο για την ίδια τη συζήτηση και τα επιχειρήματα των δυο αρχηγών, έχουμε δυο διαφορετικούς κόσμους.

Ο Κυριάκος μετά τη Θεσσαλονίκη που είχαμε επισημάνει αρκετές αδυναμίες, εμφανίστηκε με επιχειρήματα, διαβασμένος και πειστικός, χωρίς παύσεις και ροή λόγου, με ένα μεγάλο μέρος εκτός κειμένου. Υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια για βελτίωση στην εκφορά του λόγου και τη γλώσσα του σώματος.

Από την άλλη είχαμε έναν αδύναμο Αλέξη με αναφορές στο παρελθόν, προσπαθώντας να πουλήσει «τσαμπουκά» χωρίς επιτυχία, αφού ήταν γυμνός από επιχειρήματα με αναπαραγωγή το «ψέμα». Αυτό φάνηκε μιλώντας για την δημόσια εκπαίδευση όταν ό ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας στέλνει τα παιδιά του σε ιδιωτικό σχολείο!!!