ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ : ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ… ΦΙΛΙΚΑ ΜΜΕ!

ΚΥΝΙΚΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΠΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΕΠΙ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ

Για τις εξελίξεις με τις τηλεοπτικές άδειες τοποθετήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984.

«Φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά ΜΜΕ. Όταν μια κυβέρνηση έχει όλα τα μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια ΜΜΕ φιλικά προσκείμενα» δήλωσε

Σε ερώτηση αν είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη της διαδικασίας με τις τηλεοπτικές άδειες, είπε πως δεν πιστεύει ότι είναι κανείς πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη με τις τηλεοπτικές άδειες, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της, που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε.

Όπως είπε, προφανώς η κυβέρνηση είχε ως στόχο να υπάρξει στο τηλεοπτικό τοπίο και έναν σταθμός που να μην είναι τόσο φανατικός της πολέμιος.

Πρόσθεσε πως το αντίθετο μέτωπο συνασπίστηκε εναντίον της και έγινε όλη αυτή η αντιπαράθεση με τα πόθεν έσχες και το πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα, μια αντιπαράθεση την οποία έχασε η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον Στ. Κούλογλου, από την άλλη πλευρά, στο θεσμικό επίπεδο, η κυβέρνηση βγαίνει κερδισμένη γιατί έπαιξε με τους κανόνες, δηλαδή οι ίδιοι οι κανόνες οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

Σ.Σ. Fimotro : Τι μας είπε δηλαδή ο Κούλογλου; Αυτό που συμβαίνει στην πολιτική σκηνή τα τελευταία… 40 χρόνια. Παλαιότερα με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τωρα επί ΣΥΡΙΖΑ. Ότι δηλαδή κάθε κυβέρνηση θέλει να έχει φιλικά ΜΜΕ. Λέει ψέμματα; Μάλλον όχι!