ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΝΕΕΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΥ – ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ

Η τελευταία ημέρα για την πρώτη δόση του ποσού για την απόκτηση μίας εκ των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου εκπνέει σήμερα. Οι 2 από 4 υπερθεματιστές δεν έχουν πληρώσει ακόμα την πρώτη δόση και εάν δεν το κάνουν σήμερα θα κληθούν οι επιλαχόντες να πληρώσουν αυτοί και να αποκτήσουν τις άδειες. Υπενθυμίζεται ότι πρώτος κατέθεσε την δόση ύψους 14.53 εκατ.ευρώ ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ ήδη από την Παρασκευή, ενώ το μεσημέρι της ίδιας μέρας και ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκ μέρους της εταιρείας ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ κατέθεσε το ποσό των 24,6 εκατ. ευρώ. Σήμερα θα πρέπει να πληρώσουν ο Θοδωρής Κυριακού ο οποίος πρέπει να καταβάλει 25,3 εκατ. ευρώ και ο Ιωάννης Καλογρίτσας ο οποίος θα πρέπει να καταβάλει 17,53 εκατ. ευρώ.

Απο την πλευρά της η κυβέρνηση, έχει διαμηνύσει ότι όποιος δεν καταβάλλει έγκαιρα τα χρήματα ή δεν πληροί τις προϋποθέσεις, θα αποκλειστεί από τον διαγωνισμό και η άδεια θα περάσει στον επόμενο.

Ωστόσο παραμένει ακόμα σε εκκρεμότητα και η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, σχετικά με τις προσφυγές των καναλιών κατά του διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας:

Ο Γιάννης Αλαφούζος, ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ ΑΕ), θα καταβάλει συνολικό τίμημα 43,6 εκατ. ευρώ.
Ο Θοδωρής Κυριακού, ΑΝΤΕΝΝΑ TV ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, θα καταβάλει τίμημα 75,9 εκατ. ευρώ.
Ο Ιωάννης Καλογρίτσας, ΙΩΑΝΝΗΣ-ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ Χ. ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Τ.Π.Κ. μ.α.ε.), θα καταβάλει τίμημα 52,6 εκατ. ευρώ.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Μ.Μ.Ε. Α.Ε.)., θα καταβάλει τίμημα 73,9 εκατ. ευρώ.

Σήμερα λοιπόν κληρώνει για τους δυο καναλάρχες που δεν έχουν πληρώσει ακόμα την πρώτη άδεια. Θα πληρώσουν ή θα χάσουν τις άδειες που κέρδισαν στον διαγωνισμό; Θα δείξει…%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-09-26-08-18-28