ΒΟΜΒΑ ΛΕΒΕΝΤΗ : ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΤΟ 8%! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ε.Κ.

Το μπάχαλο που επικρατεί με τις δημοσκοπήσεις το περιγράφαμε εδώ στο Fimotro κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Δεν πέρασαν μερικές ώρες και σήμερα μία απίστευτη καταγγελία έκανε σήμερα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης. Όπως είπε, «με πλησίασαν από γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και μου ζήτησαν 10.000 ευρώ για να μου δώσουν μεγαλύτερα ποσοστά»!!!
«Με πλησίασε υπάλληλος εταιρείας δημοσκοπήσεων και μου είπε «δώσε μου 10.000 ευρώ για να σε δείξω 7-8%», ανέφερε ο κ. Λεβέντης. Είπε μάλιστα ότι πρόκειται για γνωστή εταιρεία δημοσκοπήσεων και η προσέγγιση έγινε στη Θεσσαλονίκη.
«Αν μου ζητηθεί θα το καταγγείλω επισήμως», είπε ο κ. Λεβέντης.
Για τις σκληρές δηλώσεις του για τον πρωθυπουργό ότι θα έπρεπε να δικαστεί σε ειδικό δικαστήριο και να τον εκτελέσουν, είπε ότι πρόκειται για μία δήλωση που ακούστηκε μεμονωμένη και δεν το είπε έτσι όπως παρουσιάστηκε.
Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ σε μετεκλογικό πεδίο ο κ. Λεβέντης επέμεινε πως δεν θα συνεργαστεί. «Το είπα και από το βήμα της Βουλής. Να μην με ψηφίσει ούτε ένας άνθρωπος αν συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ενώ σε περίπτωση να μπει στην κυβέρνηση σε περίπτωση ανασχηματισμού υπογράμμισε: «Όχι, δεν θέλω να αποτελέσω τσόντα στον κ. Τσίπρα, περίμενα 40 χρόνια να μπω στη Βουλή. Δεν θα αποτελέσω τσόντα κανενός«.
Για τον εκπρόσωπο του κόμματος κ. Καλλιάνο είπε «ένας υπάλληλος του κόμματος ήταν».

Για να δούμε. Θα παρέμβει η Δικαιοσύνη σήμερα με αφορμή τα όσα κατήγγειλε ο Β. Λεβέντης;