ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ – ΣΕ ΝΕΟ ΓΚΑΛΟΠ… ΣΑΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ!!!

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ

Όλα τα έχουμε δει στο πολιτικό σύστημα τον τελευταίο καιρό. Ένα μόνο δεν είχαμε δει. Να… σαρώνει στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου νέας δημοσκόπησης ο ΣΥΡΙΖΑ! Αυτή τη δημοσκόπηση παρουσίασε το Χωνί που κυκλοφορεί αύριο και σύμφωνα με την οποία όλα πηγαίνουν από το καλύτερο στην κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με άνεση της ΝΔ, η ΝΔ καταποντίζεται, οι ΑΝΕΛ του Καμμένου μπαίνουν οριακά στη Βουλή, το νέο κόμμα της Κωνσταντοπούλου μένει εκτός Βουλής και το ΠΑΣΟΚ πέφτει ακόμα περισσότερο! Ούτε… παραγγελία να είχε κάνει το Μαξίμου τέτοια «δημοσκόπηση».

Στην «έρευνα», καταγράφεται πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ µε 4,2 µονάδες διαφορά από τη δεύτερη ΝΔ. Οι συγκυβερνήτες ΑΝΕΛ καταγράφονται στο 3,2%. Μόλις στο 1,1% το Ποτάµι…
– Πρώτο κόµµα ο ΣΥΡΙΖΑ, µε 22,4%.
– Δεύτερο κόµµα η ΝΔ, µε 18,2%.
– Η διαφορά αυτή τη στιγµή είναι στις 4,2 µονάδες υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτό είναι ένα αποτέλεσµα, µε 26% αναποφάσιστους. Που σηµαίνει ότι, µε τη σχετική αναγωγή, η µεταξύ τους διαφορά µεγαλώνει και άλλο.
– Τρίτο κόµµα το ΚΚΕ, µε 7,4%.
– Τέταρτο κόµµα η Χρυσή Αυγή, µε 7,1%.
– Πέµπτο κόµµα το ΠΑΣΟΚ, µε 4,9%.
– Εκτο κόµµα οι ΑΝΕΛ, µε 3,2%.
Αυτοί είναι πάνω από το όριο του 3%. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Βασίλης Λεβέντης µετριούνται κάτω του ορίου. Το Ποτάµι πιάνει 1,1%. Αντίθετα, η Ενωση Κεντρώων είναι στο 2,2%, πάνω από τη Λαϊκή Ενότητα (2,1%) αλλά κάτω από την Πλεύση Ελευθερίας, της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που µετριέται στο 2,5%.