ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

ENAΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΝΔ

Εν μέσω ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων και με σκηνικό κατάρρευσης των κομμάτων όπως τα γνωρίζαμε, σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος πρόεδρος για τη διαδοχή στη ΝΔ. «Οι καλύτερες μέρες αυτής της χώρας είναι μπροστά. Σας ζητώ να το πιστέψετε, όπως πιστέψατε και σε μένα. Σας ευχαριστώ για όλα. Συνεχίζουμε» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με αφορμή ην πολιτική επέτειο.

Ο κ. Μητσοτάκης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια κάνοντας αναφορά σε «εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστώ που θα ήθελα να πω στην καθεμιά και τον καθένα που πίστεψε σε μένα, για κάθε τηλεφώνημα, για κάθε SMS που μου στείλατε, για κάθε χιλιόμετρο που κάναμε, για κάθε «είμαστε μαζί σου Κυριάκο» που άκουσα όλους εκείνους τους μήνες».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει στο μήνυμά του απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του πως «ξεκινήσαμε λίγοι, γίναμε πολλοί και κάθε μέρα που περνούσε γινόμασταν περισσότεροι γιατί πιστέψαμε ότι το αδύνατο μπορεί να συμβεί. Τα καταφέραμε» τονίζει χαρακτηριστικά γιατί «μείναμε πιστοί στις αξίες μας χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Γιατί αποδείξαμε ότι σε αυτή τη χώρα μπορεί να κερδίσει και κάποιος που δεν λέει μόνο ψέματα. Όλοι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα. Αυτό που καταφέραμε μαζί πέρυσι είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε την Ελλάδα τη χώρα που ονειρευόμαστε» καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΝΔ.

Καλό το μηνυματάκι του Κυριάκου. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Περιμένουμε να δούμε από εδώ και πέρα…

Fimotro