ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΕΞΩ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΚΗ

ΖΗΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ

Νέα αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, επικαλούμενος λόγους υγείας. Ειδικότερα, σήμερα ο σύνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος, υπέβαλε τη δεύτερη αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού ενώπιον του δικαστηρίου ζητώντας οι δικαστές να δείξουν επιείκεια απέναντι του.

«Δώστε του τη δυνατότητα να έχει χρόνο να ζήσει με τη γυναίκα του και το παιδί του το οποίο είναι 9,5 ετών και δεν έχει προλάβει να τον ζήσει εκτός φυλακής», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην υπουργού υπογράμμισε το προχωρημένο της ηλικίας του (77 ετών) αλλά και τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ζητώντας από το δικαστήριο την αποφυλάκιση του ακόμα και με ηλεκτρονική επιτήρηση (βραχιολάκι).

«Η περίπτωση του πρώην υπουργού βρίσκεται σε μία χρονική στιγμή όπου ο χρόνος σε απόλυτο συνδυασμό με την ηλικία του έχει φέρει την αδήριτη ανάγκη να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης», ανάφερε ο κ. Παγορόπουλος, πρόσθετοντας πως έχει ιατρικά θέματα σοβαρά τα οποία πρέπει να γίνει αποδεκτά από τους δικαστές και πως πλέον βρίσκεται στο σημείο που οι αντοχές του τον εγκαταλείπουν.

Ο συνήγορος του πρώην υπουργού επικαλέστηκε τις εγχειρήσεις στις οποίες έχει υποβληθεί στα μάτια του και υποστήριξε επίσης πως ο πρώην υπουργός παρουσιάζει εγκεφαλική ατροφία.

Παράλληλα ο κ. Παγορόπουλος αναφέρθηκε στο περιστατικό του ξυλοδαρμού πριν από λίγο καιρό στις φυλακές Κορυδαλλού: