ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ : ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑN ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΙΣ.. ΠΕΡΟΥΚΕΣ!

Κορυφώνεται η διαμάχη κυβέρνησης-αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τηλεοπτικές άδειες, ενώ το ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι η ΝΔ υιοθετεί τα σχόλια των δύο δημοσιογράφων που πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση με τις… περούκες για «πολυέξοδο τουρισμό» του Νίκου Παππά στην Αμερική.

«Ο κ. Παππάς θα πρέπει να συνηθίζει στην ιδέα ότι η υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών έχει ήδη γίνει μπούμεραγκ για τον ίδιο τον υπουργό-καναλάρχη, για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή τους. Σήμερα μάλιστα, μετά τις αποκαλύψεις για τα δάνεια ενός εκ των πλειοδοτών, η υπόθεση εξελίσσεται σε κυβερνητικό Βατερλό”, τονίζει η ΝΔ σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

Και προσθέτει: “Όπως προκύπτει από τις ανακοινώσεις του κ. Παππά, τα νέα αυτά δεν πρέπει να φτάνουν στον τόπο των πολυήμερων τουριστικών περιηγήσέων του σε Καναδά και ΗΠΑ. Περιηγήσεων που γίνονται με χρήματα των άγρια φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών από την λυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτή είναι η ελληνική πραγματικότητα από την οποία είναι αποκομμένος ο κ. Παππάς, αν και είναι υπουργός… Επικρατείας!».

Η απάντηση του κ. Παππά ήταν λιτή και δηκτική: «Καμία πρωτοτυπία. Την ανακοίνωση της Ν.Δ. την έχουν γράψει οι φέροντες περούκα εδώ και τρεις μέρες».