ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ALPHA

«Ο ALPHA ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΑΥΤΕΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»

Μετά το Star που έλυσε την συνεργασία του με τον ανταποκριτή του στη Νέα Υόρκη και ο Alpha αποδοκιμάζει τον δικό του ανταποκριτή ζητώντας εξηγήσεις από τον δημοσιογράφο Θάνο Δημάδη για τις «μορφές δημοσιογραφίας» που ακολούθησε και μέχρι τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του.

Όπως τονίζει «σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει. Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του».

Η ανακοίνωση του Alpha:

«O Alpha, σε καμία περίπτωση, δεν υιοθετεί αυτές τις μορφές δημοσιογραφίας και γι’ αυτό ουδέποτε δόθηκε εντολή στον Θάνο Δημάδη να προβεί σε όσες ενέργειες φέρεται ο ίδιος, από δημοσιεύματα, να έχει τελέσει. Ο Alpha αναμένει τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου και ως τότε τον έχει καλέσει να απέχει από τα καθήκοντά του».

Μετά την αποκάλυψη του πρωτοφανούς φαινομένου στα πολιτικά και δημοσιογραφικά χρονικά, ο Θάνος Δημάδης επιβεβαίωσε με ανάρτησή του τη μεταμφίεσή του με περούκα και τζόκεϊ.