ΜΠΑΧΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ Τ.Τ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ!!!

Για τις 6 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για τα επισφαλή δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η οποία βρίσκεται στον αέρα εξαιτίας της απουσίας μετάφρασης του παραπεμπτικού βουλεύματος για Σέρβο κατηγορούμενο, όπως ακριβώς συνέβη και στη δίκη για το σκάνδαλο της Siemens.

Σχετική ένσταση προς το δικαστήριο κατέθεσε ο συνήγορος του Radomir Zivanic, κ. Τάκης Μιχαλόλιας, ζητώντας την αναβολή της δίκης και την ακύρωση της κλήτευσης του συγκεκριμένου κατηγορουμένου.

Ο συνήγορος τόνισε ότι ο εντολέας του υπέβαλε αίτημα μετάφρασης πριν από έναν χρόνο, το οποίοΣύμφωνα με τον κ. Θανάση Βαρλάμη, συνήγορο υπεράσπισης του Αγγέλου Φιλιππίδη, πληροφορίες φέρουν αδύνατη τη μετάφραση του βουλεύματος πριν από τον Ιανουάριο του 2017…
Σύμφωνα με τον κ. Θανάση Βαρλάμη, συνήγορο υπεράσπισης του Αγγέλου Φιλιππίδη, πληροφορίες φέρουν αδύνατη τη μετάφραση του βουλεύματος πριν από τον Ιανουάριο του 2017…
απορρίφθηκε από τον εισαγγελέα κ. Ιωάννη Προβατάρη.

Με έγγραφό του ο κ. Ντογιάκος ζητούσε «τη μετάφραση του βουλεύματος στη σερβική γλώσσα που κατανοεί ο εκ των κατηγορουμένων Radomir Zivanic, κάτοικος Βελιγραδίου, το αργότερο έως 12-8-2016 και ώρα 12 μ.μ, καθ’ όσον εκκρεμεί προσδιορισμένη η σε βάρος του ποινική υπόθεση (δικάσιμος 19-9-2016 Γ΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων)».

Εκτός όμως του βουλεύματος ζητείτο και η μετάφραση της κλήσης και των αποδεικτικών επίδοσης, ώστε, όπως αναφέρει, να υπάρξει έγκυρη συνεπίδοση προς τον κατηγορούμενο και στον ορισθέντα στην Ελλάδα αντίκλητο δικηγόρο του.