ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!!!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ Η ΝΔ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ

Αναρωτηθήκαμε χθες πως και άργησε η ΝΔ να διαπράξει νέα επικοινωνιακή γκάφα. Δεν πέρασαν μερικές ώρες και σήμερα το πρωί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης του Στουρνάρα για τα εκατομμύρια ευρώ που έπαιρνε η εταιρεία της συζύγου του από το ΚΕΕΛΠΝΟ, καταδικάζοντας παράλληλα την κυβέρνηση και αφήνοντας αιχμές για τη Δικαιοσύνη! Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της κάνει λόγο για απαράδεκτες διαρροές και άσκηση εξωθεσμικής πίεσης εναντίον του Διοικητή της ΤτΕ από κυβερνητικούς κύκλους.
Οπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση «την ώρα που η Κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να δώσει στον Ελληνικό λαό και στους βουλευτές τα «πόθεν έσχες» των τεσσάρων νέων καναλαρχών και αποκαλύπτονται ιστορίες για γέλια και για κλάματα με «βοσκοτόπια» στην Ιθάκη, η παρέα του Μαξίμου επιτίθεται με σφοδρότητα στον Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας κ. Γιάννη Στουρνάρα».
Κύκλοι της Κυβέρνησης, προχώρησαν σε απαράδεκτες διαρροές και άσκηση εξωθεσμικής πίεσης εναντίον του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας, προσβάλλοντας βάναυσα την ανεξαρτησία του θεσμού.
Προειδοποιούμε ότι ο αυταρχισμός τους δεν αγγίζει κανέναν και βρίσκει απέναντι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες»
«Καλούμε τον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας που έχει την ευθύνη για την ομαλή και αποτελεσματική λειτουργία του τραπεζικού μας συστήματος, να συνεχίσει να επιτελεί το έργο του με συνέπεια και υπευθυνότητα, όπως ο ρόλος του επιβάλλει.
Nea DimokratiaΤον καλούμε να ολοκληρώσει τους πολύ σοβαρούς ελέγχους που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν στην Τράπεζα Αττικής.
Δηλώνουμε ότι τον περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη μας», αναφέρει η ΝΔ.
«Ελπίζουμε, τέλος, οι Εισαγγελικές αρχές να δείξουν τον ίδιο ζήλο που έδειξαν στην περίπτωση της συζύγου του κ. Στουρνάρα και να διερευνήσουν επιτέλους και τις καταγγελίες του κ. Καμμένου περί πιέσεων με μαύρα λεφτά για να πάρει ο κουμπάρος του νεοκαναλαράρχης κ. Καλογρίτσας την πολυπόθητη τηλεοπτική άδεια», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

Υπήρχε κανένας λόγος να εμπλακεί η ΝΔ σε αυτή την υπόθεση; Όχι βέβαια. Τα λάθη όμως και το μένος για αντιπολίτευση επί παντός επιστητού της κυβέρνησης την οδήγησαν σε νέο λάθος…