ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΨΗΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ Δ. ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο μετά τον διαγωνισμό για τις πανελλαδικές άδειες έδωσε πριν από λίγο ο Ν. Χατζηνικολάου. Σχολιάζοντας τις τελευταίες συναντήσεις και συνεννοήσεις στο νέο τηλεοπτικό τοπίο, ο Ν. Χατζηνικολάου από την εκπομπή του στον Real fm αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μεταξύ του Γ. Αλαφούζου και του Δ. Κοντομηνά για πλήρη συνεργασία στο τηλεοπτικό πεδίο, με τον ΣΚΑΪ να έχει τον κυρίαρχο ρόλο στον ενημερωτικό τομέα και ο ALPHA στον ψυχαγωγικό. Σύμφωνα με όσα είπε ο γνωστός εκδότης, ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία, είναι όμως πιθανό αυτό να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, συζητήσεις υπάρχουν και μεταξύ άλλων καναλαρχών με γνωστούς επιχειρηματίες και ανθρώπους των ΜΜΕ. Το μόνο βέβαιο πάντως μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχει προκύψει κάποια οριστική συμφωνία και το παιχνίδι των συμμαχιών θα συνεχιστεί τις επόμενες εβδομάδες μέχρι να ολοκληρωθούν οι επαφές και οι τελικές συμφωνίες.

Εν τω μεταξύ, όπ ως αποκαλύπτει το enimerosi24.gr, αν και είναι γνωστό ότι υπάρχει «σχίσμα» στον «προθάλαμο» της ιδιοκτησίας του ALPHA… Με τις δύο βασικές ομάδες που έχουν εξίσου πρόσβαση στον πρόεδρο του καναλιού να βρίσκονται διαρκώς σε σύγκρουση… Η αδειοδότηση φαίνεται ότι ανέτρεψε τις ισορροπίες τρόμου και η σύγκρουση παίρνει χαρακτηριστικά γενικευμένης σύρραξης!

%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%b3%ce%bc%ce%b9%cf%8c%cf%84%cf%85%cf%80%ce%bf-2016-09-15-11-26-12Αφορμή λέγεται ότι στάθηκε το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλου για τον αποκλεισμό του ALPHA από την αδειοδότηση… Οι αιχμές που άφηνε για συγκεκριμένα πρόσωπα του καναλιού… Αλλά κυρίως το συνολικό πνεύμα του κειμένου που από την πρώτη στιγμή το Enimerosi24 επισήμανε ότι δεν ταυτιζόταν με τη γενική αντιπολιτευτική στάση του καναλιού… Εξόργισαν – σύμφωνα με πληροφορίες, τον Δημήτρη Κοντομηνά, με αποτέλεσμα να καταφερθεί με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Λάκη Λαζόπουλου… Ενώ του προσάπτει δόλο και συγκεκριμένες μεθοδεύσεις.

Αν και γνωρίζουμε λεπτομέρειες, θα περιοριστούμε να μεταφέρουμε μόνο ότι ο πρόεδρος του ALPHA Δημήτρης Κοντομηνάς στην ουσία – φέρεται, να κατηγορεί τον Λάκη Λαζόπουλο για «παιχνίδια» εις βάρος του καναλιού… Και για κινήσεις πίσω από την πλάτη του, με στόχο να αλλάξει χέρια το κανάλι.