ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ : ΑΝΟΙΧΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΤΟΓΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ!

Το είδαμε και αυτό. Ο εκπρόσωπος της ΝΔ να σχολιάζει αρνητικά εσωτερικές αποφάσεις της Δικαιοσύνης υποστηρίζοντας ανοιχτά έναν εισαγγελέα στον οποίο του επιβλήθηκε ποινή και ο οποίος ούτως ή άλλως λόγω συνταξιοδότησης θα έφευγε από τη θέση. Όλα αυτα τα έκανε σήμερα ο Γ. Κουμουτσάκος, ο οποίος εξαπέλυσε πυρά κατά της κυβέρνησης με αφορμή την απόφαση του Αρείου Πάγου να επιβάλει πειθαρχική ποινή στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Ισίδωρο Ντογιάκο κάνοντας λόγο για «αδιανόητες παρεμβάσεις στο χώρο της Δικαιοσύνης».

Όπως επισήμανε ο κ. Κουμουτσάκος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, «οι συνεχείς παρεμβάσεις και η πολιτικοποίηση συγκεκριμένων υποθέσεων από κυβερνητικά στελέχη, όπως περίτρανα απεδείχθη και στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, δημιουργούν μια ζοφερή και αποπνικτική ατμόσφαιρα παρασκηνίου και απροκάλυπτων κυβερνητικών πιέσεων και μεθοδεύσεων στο χώρο της Δικαιοσύνης».

DogiakosΣε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, συνέχισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ «προστίθεται πλέον και η χθεσινή απόφαση σε βάρος του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών κ. Ισιδώρου Ντογιάκου, με την οποία ουσιαστικά λίγες ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Εισαγγελίας Εφετών, τίθεται εκτός μάχης, μετά από έφεση που άσκησε ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Παρασκευόπουλος».

Όπως επισήμανε ο Γ. Κουμουτσάκος πρόκειται για «πρωτοφανές «μαγείρεμα» που αποκαλύπτει τη νοσηρή αντίληψη που έχει η κυβέρνηση για την ανεξαρτησία και το αυτοδιοίκητο της Δικαιοσύνης».

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό με αφορμή τη Δικαιοσύνη…