ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

Αυτό που κανένας δεν μπορούσε να διανοηθεί πριν από μερικά χρόνια, σήμερα έγινε πράξη. Να ελέγξουν εισαγγελείς το σπίτι του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας! Αυτό ακριβώς συνέβη. Έρευνα των εισαγγελέων διαφθοράς βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο γραφείο της συζύγου του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελείς συλλέγουν στοιχεία στο πλαίσιο έρευνας για διαφθορά σε σχέση με παλαιότερα προγράμματα του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε αναλάβει εταιρεία της Σταυρούλας Νικολοπούλου, συζύγου του Γιάννη Στουρνάρα.

Πηγές της Τραπέζης της Ελλάδος επιβεβαίωσαν ότι η έρευνα των εισαγγελέων βρίσκεται σε εξέλιξη και τόνισαν ότι ο κ. Στουρνάρας και η σύζυγός του κυρία Λίνα Νικολοπούλου δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα αφού επί σειρά ετών η σύζυγος του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος διατηρεί εταιρεία που προσφέρει συμβουλευτικές και υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων σε δεκάδες πελάτες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

assets_large_t_420_7651380_type12128Δικαστικές πηγές ανέφεραν ότι η έφοδος της Εισαγγελίας Διαφθοράς στο σπίτι της συζύγου του κ. Στουρνάρα γίνεται στο πλαίσιο της δεύτερης προκαταρκτικής έρευνας που διενεργείται για την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Πηγή της Τραπέζης της Ελλάδος επισημαίνει ότι σήμερα αναμένεται η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να απορρίπτει τις κυβερνητικές επιλογές για το ηγετικό δίδυμο Ρουμελιώτη-Σαπουτζόγλου στην Attica Bank.