ΑΓΧΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΠΡ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!!

Πολύ βαρύ εξακολουθεί να είναι το κλίμα για τον Γιάννη Στουρνάρα στην κυβέρνηση αλλά και στον τραπεζικό χώρο γενικότερα. Πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ αναφέρουν ότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος, δεν βρέθηκαν παραστατικά από τις διαφημιστικές δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ. Έλειπαν δηλαδή αποδείξεις και τιμολόγια που θα έπρεπε να υπάρχουν σε σοβαρές εταιρείες και λογιστήρια που διατηρούν μια στοιχειώδη τάξη! Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Α. Σαμαράς, ο οποίος όχι μόνο επικοινωνεί συχνά με τον Στουρνάρα και ακούγεται ότι βρίσκεται πίσω από την προβληματισκή συμπεριφορά και τις συνεχείς αντιδράσεις σε κυβερνητικές επιλογές του διοικητή της ΤτΕ, φοβάται ότι θα μπλέξει γιατί έχουν εντοπιστεί προσωπικές επαφές και περίεργες σχέσεις με την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ εκείνη την περίοδο. Παράλληλα, οι εισαγγελείς υποπτεύονται ότι αυτά τα παραστικά για τις δαπάνες του ΚΕΕΛΠΝΟ έχουν εξαφανιστεί από παντού και δεν είναι καθόλου σίγουροι ότι πρόκειται να βρεθούν. Την ίδια στιγμή η εταιρεία της συζύγου του Στουρνάρα με «non paper» που έστειλε σε φίλους και συνεργάτες επισημαίνει ότι : »

Η εταιρεία MINDWORK BUSINESS SOLUTIONS, η οποία εκπροσωπείται από την κυρία Λίνα Νικολοπούλου, δέχθηκε σήμερα στην έδρα της κλιμάκιο οργάνων της Οικονομικής Αστυνομίας, το οποίο προέβη σε τυπικό έλεγχο των παραστατικών της στοιχείων σε σχέση με έργο Ε.Σ.Π.Α. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. που ανέλαβε να εκτελέσει, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό. Η εταιρεία παρέδωσε στο ανώτερο κλιμάκιο ό,τι στοιχείο ζητήθηκε και η εκπρόσωπος της, κυρία Λίνα Νικολοπούλου, συνεργάσθηκε πλήρως με τους διενεργήσαντες τον έλεγχο.

Η δραστηριότητα της εταιρείας κινείται πάντοτε εντός των πλαισίων της απολύτου νομιμότητας, άπαντα δε τα παραστατικά στοιχεία αυτής τηρούνται στην έδρα της και είναι πρόσφορα σε οποιονδήποτε έλεγχο, ο οποίος όμως πρέπει να διεξάγεται επίσης εντός του πλαισίου της δικονομικής τάξεως και όχι με ταυτόχρονη και ενδεχομένως σκόπιμη σπίλωση προσώπων και υπολήψεων.

Ο θόρυβος που προκλήθηκε είναι στοχευμένος και αδικαιολόγητος, ενώ διέρρευσαν την ψευδή πληροφορία περί διενέργειας ελέγχου, όχι στην έδρα της εταιρείας, αλλά, δήθεν στην οικία της, ενώ χρησιμοποιήθηκε το όνομα του συζύγου της, κυρίου Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ανέκαθεν αποτελεί και τον στόχο των κακόβουλων δημοσιευμάτων. Οι πολιτικές σκοπιμότητες σε μια δημοκρατική Ελλάδα δεν μπορούν ποτέ να κατασκευάσουν ενόχους.

«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο πραγματικός στόχος είναι ο σύζυγός μου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένες σκοπιμότητες και επιλογές. Γι΄ αυτό και επιλέχθηκε η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία.

Θέλω να δηλώσω σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτε εγώ προσωπικά, αλλά και η εταιρεία μου. Και βεβαίως δεν θα με κάμψουν οι επιθέσεις που έχουν ως αποκλειστικό στόχο τη σπίλωση του συζύγου μου και της οικογένειάς του. Να είναι βέβαιοι ότι θα αποτύχουν!»

Κια καταλήγει : «η νόμιμη εκπρόσωπος της εταιρείας επιφυλάσσεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της σε περίπτωση που συνεχισθεί η δυσφήμιση της εταιρείας και των εκπροσώπων της».